Win kaarten voor Incubated met Douglas Dare in Theaters Tilburg! Win kaarten voor Incubated met Douglas Dare in Theaters Tilburg!

Theaters Tilburg en Incubate presenteren de laatste Incubated van dit seizoen

, Redactie 3voor12/Tilburg

Win kaarten voor Incubated met Douglas Dare in Theaters Tilburg!

Theaters Tilburg en Incubate presenteren de laatste Incubated van dit seizoen

Redactie 3voor12/Tilburg ,

In maart stond de talentvolle Britse singer-songwriter Douglas Dare nog in een uitverkochte grote zaal van 013, als het voorprogramma van Fink. Nu is hij terug in Nederland voor één soloshow en die vindt plaats in Tilburg. Na een aantal geslaagde concerten, van onder andere Valgeir Sigurðsson, slaan Incubate en Theaters Tilburg opnieuw de handen ineen voor een nieuwe editie van Incubated. 3voor12/Tilburg geeft drie keer twee kaarten weg voor het optreden van zaterdag 9 mei, in de studiozaal van Theaters Tilburg.

Douglas Dare

Dare’s bitterzoete piano-based songs en onderscheidende stem roepen vergelijkingen op met artiesten als Thom Yorke en James Blake en trokken de aandacht van het Londense indielabel Erased Tapes, waar onder andere ook Nils Frahm en Ólafur Arnalds hun heil zochten. Op 12 mei bracht Douglas Dare daar dan ook zijn debuutalbum Whelm uit.

De muziek van Douglas Dare vormt de verbinding tussen pop en avant-garde. Waarbij luchtige en zware songs worden afgewisseld en elektronica treedt op verschillende manieren op de voorgrond. 3voor12-collega's noemden Dare al "een emotionele wervelwind" en "over'whelm'ing".

Douglas Dare stond eerder in het voorprograma van Ólafur Arnalds en Nils Frahm, trad op tijdens het Cross-Linx Festival in 2014 en deed recentelijk een succesvolle tour met singer-songwriter Fink.

Win kaarten!

Aanstaande zaterdag 9 mei staat de beste man dus in Tilburg. En daar kun jij bij zijn! Het enige wat je hoeft te doen is antwoord geven op de volgende vraag:

Hoe heet de debuut EP van Douglas Dare?

Wij geven 3 x 2 kaarten weg. Stuur je antwoord samen met je contactgegevens uiterlijk op woensdag 6 mei naar eindredactie3voor12tilburg@gmail.com. Op 7 mei hoor je dan meteen of je gewonnen hebt.

Kaarten zijn ook nog te koop via Theaters Tilburg, ze kosten € 12,50 (incl. servicetoeslag).

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Tilburg