Loos viert verbouwing 013 met éénmalige comeback

Maandelijke dansavond met gevarieerde muziek terug van weggeweest

Jenny Janssens ,

Heb je in de jaren 2009 tot en met 2012 je middelbare school en/of studententijd in Tilburg doorgebracht, dan kon je niet om Loos heen. Iedere eerste zaterdag van de maand was het in 013 te doen: een gevarieerde dansavond met iedere maand een origineel thema en een verscheidenheid aan muziekgenres. Voor ieder wat wils dus, en ieder maand een groot succes. Na lang te zijn weggeweest keert Loos, met het oog op de aanstaande verbouwing van 013, nog één keer terug op 21 maart onder de noemer 'Back To Planet Loos'.

La Vie en Loos, Lijst Loos, Lama Lekker Loos, Sinterkloos, een kleine greep uit de thema’s van het maandelijkse feest. Letterlijk iedereen kon op de eerste zaterdagavond van de maand zijn of haar hart ophalen in 013. Van pop tot dance, van hardrock tot hiphop, dj’s en live-bands en soms zelfs een silent disco in de Kleine Zaal. De eenmalige comeback van LOOS heeft ook weer een diverse line-up, zoals we van ze gewend zijn. Vaste gast, DJ St. Paul is ook weer van de partij en zal een gevarieerde mix van tijden en stijlen brengen. Niet alleen de dansliefhebbers, maar ook fans van hardere genres kunnen hun hart ophalen bij de Punk Rock Heavy Metal Karaoke band waar je je eigen zang- en gruntkunsten de vrije loop kan laten gaan. Ook kunnen technoliefhebbers dansjes wagen bij Trouw-resident en SoHaSo-labelbaas Nuno Dos Santos. Zoek je een combinatie van house en een live-band? Dan kun je terecht bij Nederlandse House-DJ Pitto. Ook stelt Loos de urban en hiphop-fans niet teleur: LeScratch heeft die avond ook een eigen feestje in 013.

 
Back To Planet Loos zal plaatsvinden op zaterdag 21 maart. Zalen openen om 23:00u en in heel 013 is het feest. Minimumleeftijd 18 jaar. Kaartjes kosten in de voorverkoop 5 euro, aan de avondkassa 10 euro.