RECENSIEFORMAT

Iets meer aanvulling

Een korte introductie van de show, verklap al iets, maar niet te veel. Circa 50 tot 100 woorden.

HET CONCERT:

Hippity haap, Woo Hah! Canna Stage, zaterdag 4 juli 2015 

DE ACT:

Vertel wat meer over de act, maar ga niet klakkeloos Wikipedia lopen kopieeren. Beschrijf ook hoe het op het podium staat: band of niet? Kortom, de nodige achtergrondinformatie om de rest van je recensie in een kader te kunnen zien. 

HET NUMMER:

Welk nummer springt eruit? Dat hoeft niet per sé een positieve uitschieter te zijn, maar wat het meeste opviel. Dat kan bijvoorbeeld het nummer zijn met de hardste publiekreactie, of juist heel slordig uitgevoerd. 

HET MOMENT:

Kies hiervoor een moment uit in de show die zich onderscheid van de rest van de show. Verrast de act misschien met heel veel oud materiaal? Komt er iemand uit de coulissen het podium oprennen? Kortom: alles wat je zelfs zonder op te schrijven meteen weet te herinneren van de show.

OOK OPMERKELIJK:

Was er nog iets anders bijzonders aan het optreden? Een detail wat jou is opgevallen? Dit is een optionele kop, maar wel heel tof als je hier nog wat voor hebt. 

HET PUBLIEK:

Bewaar zoveel mogelijk over het publiek voor dit kopje. Probeer cliché's te vermijden als 'het publiek gaat uit haar dak' of iets in die trant. Vertel wat het optreden met het publiek doet, of ze bepaalde teksten uit volle borst uit kunnen schreeuwen, die ene chick die haar tieten laat zien, etc. etc.

HET OORDEEL:

Een ferme conclusie op basis van wat je allemaal hebt verteld, eventueel aangevuld met nog elementen die je bewaart voor het oordeel. Durf met een mening te komen, verschuil je niet achter zaken als slecht geluid, dat is voor de 'ook opmerkelijk'. Als je het goed of slecht vond, ga daar nog even krachtig op in waarom, probeer het te verklaren en sluit af met een pakkende zin. 

DE FOTO:

DE TWEET:

<center>plak hier de embedcode</center>