This Frontier Needs Heroes benut akoestiek optimaal This Frontier Needs Heroes benut akoestiek optimaal

Pauluskerk ideale setting voor het fragiele songwriters duo

, Dirk Stolk

This Frontier Needs Heroes benut akoestiek optimaal

Pauluskerk ideale setting voor het fragiele songwriters duo

Dirk Stolk ,

De Pauluskerk ligt vrij afgelegen en dit houden we maar aan als oorzaak voor de zwakke opkomst. Zonde, want This Frontier Needs Heroes verdient meer. De enkele gelukkigen wordt een emotionele set voorgeschoteld, die niet snel vergeten gaat worden.

Pauluskerk ideale setting voor het fragiele songwriters duo

De Pauluskerk ligt vrij afgelegen en dit houden we maar aan als oorzaak voor de zwakke opkomst. Zonde, want This Frontier  Needs Heroes verdient meer. De enkele gelukkigen wordt een emotionele set voorgeschoteld, die niet snel vergeten gaat worden.

CONCERT
This Frontier Needs Heroes, Pauluskerk, vrijdag 16 september

MUZIEK
This Frontier Needs Heroes bestaat uit Brad en Jessica Lauretti, jawel dat zijn broer en zus. Het uit New York afkomstige duo brengt een alternatief singer/songwriter mixje van lieve, rustige folk. Naar eigen zeggen is het luisteren naar de band als het zien opkomen van de zon in je achtertuin, onder het genot van eigen album uiteraard. Erg relaxed dus.

PLUS
De Pauluskerk is een prachtige locatie met een geweldige akoestiek. In deze intieme setting kunnen de –vooral over liefde gaande- nummers niet beter uitkomen. Brad beroert zijn gitaar met veel gevoel, terwijl hij ondertussen zijn zang afwisselt met mondharmonica. Naast hem vult Jessica met tamboerijn, ukelele en geklap het geheel aan. Ook de samenzang klinkt in de echo van de kerk loepzuiver.

MIN
Bij aanvang is het erg rustig en als na wat nummers nog wat mensen binnenstromen, zijn de bezette stoeltjes op twee handen te tellen. Over het optreden zelf zijn er geen negatieve woorden te vinden..

CONCLUSIE
Met het minimale weet This Frontier Needs Heroes het maximale te bereiken. Tussendoor wat typische broer/zus humor maakt het wat luchtiger en als Brad de piano achter zich ziet staan komt er zelfs een spontaan nummertje bij.

CIJFER
9

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Tilburg