Jonge alpinisten klimmen naar grote hoogten Jonge alpinisten klimmen naar grote hoogten

Hooggebergte van geluid overdondert Little Devil

, Maarten de Waal

Jonge alpinisten klimmen naar grote hoogten

Hooggebergte van geluid overdondert Little Devil

Maarten de Waal ,

Even voor aanvang is de zaal nog akelig leeg, maar wanneer de band begint te spelen staat de LD al lekker vol. En deze jonge, enthousiaste Duitsers blijken dat
dubbel en dwars te verdienen. Hun verschroeiende set duurt maar een dik half uur, maar dat is ruim voldoende om een overtuigende indruk achter te laten.

Hooggebergte van geluid overdondert Little Devil

Even voor aanvang is de zaal nog akelig leeg, maar wanneer de band begint te spelen staat de LD al lekker vol. En deze jonge, enthousiaste Duitsers blijken dat dubbel en dwars te verdienen. Hun verschroeiende set duurt maar een dik half uur, maar dat is ruim voldoende om een overtuigende indruk achter te laten.

CONCERT
Alpinist, Little Devil, 16 september

MUZIEK
Post-hardcore, screamo, geef het beestje maar een naam - metal van nu, niet te verwarren met nu-metal.

PLUS
Deze band heeft er duidelijk zin in, maar wat wil je wanneer je, naar eigen zeggen, een maand niets hebt gedaan en dan weer op de planken mag staan. Aan inzet geen gebrek, en dat merk je ook aan de respons van het publiek.

MIN
Voor een band die zelf aangeeft 'moe te zijn van alle trends', klinkt men wel behoorlijk trendy. De set was ook wat aan de korte kant, maar dat is niet zo'n ramp, wanneer je met zoveel overgave speelt. Als je geen oordoppen bij je had, zul je het misschien ook moeilijk gehad hebben.

CONCLUSIE
Van deze Duitsers gaan we zeker meer horen.

CIJFER
8

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Tilburg