Win kaarten voor No Sleep ‘Til Burg met gesigneerde single van The Original Soundtrack Win kaarten voor No Sleep ‘Til Burg met gesigneerde single van The Original Soundtrack

3VOOR12/Tilburg geeft 3x2 kaarten en 3 singles weg

, Bas Verbeek,

Win kaarten voor No Sleep ‘Til Burg met gesigneerde single van The Original Soundtrack

3VOOR12/Tilburg geeft 3x2 kaarten en 3 singles weg

Bas Verbeek, ,

Aanstaande zondag is helaas alweer het laatste optreden van The Original Soundtrack. Het project met de top uit de Tilburgse popscene is dan weer welletjes geweest. Voor dit speciale optreden, en nog veel meer optredens van Tilburg’s talent geven wij kaartjes weg. Plus een gesigneerde single om thuis na te genieten.

3VOOR12/Tilburg geeft 3x2 kaarten en 3 singles weg

Muzieklab Brabant brengt muzikanten samen in projecten. Dat doen ze al een tijdje, maar nu een groepje bekende muzikanten bij elkaar zijn gebracht, krijgt het opeens echt bekendheid. The Original Soundtrack met artiesten uit Wealthy Beggar, Green Lizard en Krezip is daar de oorzaak van. Hun optreden in Club 3VOOR12 werd enthousiast ontvangen en bekende remixers hebben zich inmiddels uitgeleefd op de single ‘Everything’s Alright’ van de tijdelijke band. Maar helaas. Het woord project zegt het al: The Original Soundtrack is maar tijdelijk. Aanstaande zondag is het laatste optreden in thuisstad Tilburg op het No Sleep ‘Til Burg festival in 013, dat een zondag vol nieuw en minder nieuw Tilburgs muzikaal talent biedt. Op 3VOOR12/Tilburg geven we drie keer twee kaarten voor dit festival én gesigneerde Everything’s Alright’ singles weg. Wil jij kans maken op dit Tilburgse pretpakketje? Stuur dan vóór vrijdag 11.57 uur een mailtje naar prijsvraag@013web.nl en geef daarin antwoord op de volgende vraag: hoe heet de zanger van The Original Soundtrack? Winnaars krijgen vrijdag bericht en kunnen hun gewonnen single ophalen bij de stand van 3VOOR12/Tilburg tijdens het No Sleep ‘Til Burg festival.
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Tilburg