3voor12 Rotterdam

Tweede club 3voor12 Rotterdam met The Mutations en Jibber Jabber & The Jams

Met de ep-release van Jibber Jabber & The Jams (opzwepende surfpunk) & The Mutations (seventies rock met psychedelische rock) met een voorproefje van het nieuwe album

De tweede Clubavond van 3voor12 Rotterdam komt er aan! 3voor12 Rotterdam wil graag deze bands aan jullie voorstellen. Blokkeer zaterdag 24 maart in je agenda. De tweede clubavond zal plaatsvinden in Eurotrash United, een nieuwe plek In Rotterdam voor muziekliefhebbers vlakbij Rotterdam CS. We stellen je graag voor aan twee acts: Jibber Jabber & The Jams(EP releaseparty) en The Mutations met een voorproefje van het nieuwe album! 
Tussen 20:00 uur - 21:00 uur is er een netwerkevent

Jibber Jabber & the Jams
Deze nieuwe Garage sensatie gaat lekker! Op 1 maart hebben ze de nieuwe EP Liberté Toujours uitgebracht. 3voor12/Breda heeft ze bij Surf & Turf Fest gezien en hoorde van iemand die het kan weten dat ze ook hadden kunnen afsluiten. 'Jibber Jabber & The Jams is een heel toffe, opzwepende surfpunk band met veel zelfspot.' Of zoals Xander van Dijck van Cloudhead het zegt: 'in mijn ogen is Jibber Jabber & The Jams de vetste nieuwkomer in de stad!' Ook voor punk kindjes. Zie: https://www.facebook.com/jibberjabberandthejams/videos/252115765273100/
FB: https://www.facebook.com/jibberjabberandthejams/
Muziek: https://jibberjabberandthejams.bandcamp.com/

Mutations
The Mutations is een van de tofste bands uit Rotterdam. De band heeft vorig jaar op Once Upon A Time In The West Festival gespeeld en heeft nog bij de opening van Rotterdam Centraal gespeeld. In de seventies rock met psychedelische Rock kan je invloeden van Tame Impala en Dungen horen. Ook invloeden van The Beatles, David Bowie en Pink Floyd zitten in de muziek. In 2017 heeft de band succesvol een voordekunst-campagne afgerond. Nu laten ze een voorproefje van het nieuwe album horen!
FB: https://www.facebook.com/010mutations/
Muziek: http://www.jrandthemutations.com/


Locatie: Eurotrash United
Eurotrash United is de nieuwe locatie van Rotterdam in de De Hofbogen, Eurotrash United noemt zichzelf: de plek in Rotterdam waar bier, kunst en muziek de niet-zo-heilige drie-eenheid vormen van al het goede in het leven. Met 21 tappunten, kunst van vloer tot plafond, lekkere muziek en een vol concertprogramma kan iedereen zich thuisvoelen bij Eurotrash.

FB: https://www.facebook.com/EurotrashUnited

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12