Liveprogramma in Club Vibes Rotterdam!

The Accelerators en John Coffey veranderen discotheek in kolkend rockhol

Tekst: Joris Telgen Foto's Dennis Wisse ,

Club Vibes? Dat is toch die tent waar je naartoe gaat als alle cafés in de buurt hun deuren sluiten? Niet meer! Vibes programmeert namelijk bandjes! Een aantal optredens van het voormalige muziekcafe The Other Place zijn overgeheveld naar de locatie en ook Rock ’n Roll Highschool is van de partij. Vandaag: Rotterdam Presents The Accelerators & John Coffey!

Het is druk vanavond. Het rookhok is omgebouwd tot podium en The Accelerators staan klaar. Wie deze band al eerder heeft gezien weet wat te verwachten. Scheurende punkrockriffs, snelheidslimiet overschrijdende nummers en  100% toewijding voor de zaak. The Accelerators zijn de punkrock trots van Rotterdam en altijd goed! Belangrijk detail is dat het geluid in  Vibes uitstekend is en de zaal genoeg ruimte biedt voor het publiek om te bewegen en te dansen.

Na een kort op- en afbouwen is het tijd voor het Utrechtse John Coffey. Wat volgt is een ravage. Het publiek hangt in de lampen en de speakerboxen rollen door de ruimte. Er ontstaat zowaar een wall of death en er komt tijdens het optreden zoveel energie vrij dat Vibes bijna uit elkaar spat. Strakke, punkerige rockriffs en meerstemmige vocals, rock 'n roll met een gospeltintje. Vandaag worden alle nummers gespeeld op tandje Slayer. John Coffey lijkt on top of the world en alle aanwezigen schreeuwen de longen uit het lijf.

Zowel The Accelerators als John Coffey slagen er vanavond in om de Vibes te transformeren in een slagveld. Het geluid is super en de sfeer is vanavond uitzinnig. De locatie is dan ook helemaal goedgekeurd als livepodium!

Aankomende concerten in Club Vibes:
7 december Bullerslug (met Ella Bandita en Bas van Aux Raux)
15 december Senõr Sandor (pop / rock, afscheidsconcert)
21 december The Stealers (rock 'n roll)
22 december ZWIT (ska)