Win tickets voor de VPRO Filmnacht in de Rotterdamse Schouwburg

Kraantje Pappie, Le Le, Bart Constant , Presk en Jameszoo maken er een dansbare editie van

Redactie 3voor12 Zuid-Holland ,

Volgende week barst het Internationaal Film Festival Rotterdam weer los. Ook dit jaar pakt de VPRO tijdens het festival groots uit met de VPRO Filmnacht. Op donderdag 26 januari kunnen bezoekers van deze filmnacht in de Rotterdamse Schouwburg de avond rustig beginnen met een film (Café de Flore + Mourir Aupres de Toi) om vervolgens te genieten van verschillende bands en dj’s.

Deze editie belooft zeer dansbaar te worden. Op het programma staat onder meer de electro-pop band rondom Faberyayo (De Jeugd van Tegenwoordig), Le Le, op het programma. Daarnaast zijn de Groningse mc en hiphopsensatie Kraantje Pappie, funkband Lefties Soul Connection, de winnaar van de Grote Prijs van Nederland Presk, electronisch jazzwonder Jameszoo,  experimentele  popzanger Bart Constant en dj’s Brutus en Sandeman te bewonderen. Voor meer info en kaartverkoop klik hier

Voor deze avond mag 3voor12 Zuid-Holland 3x2 tickets weggeven! Wat moet je hiervoor doen? Stuur voor aanstaande vrijdag 20 januari 10.00 uur een mail met als onderwerp “Ik wil naar de VPRO Filmnacht” naar prijsvraag3voor12@gmail.com. Vergeet niet om in de mail je volledige adres te vermelden.