Tips van de week (15)

3voor12/Zuid-Holland beveelt aan

Redactie 3voor12/Zuid-Holland ,

Ook deze week hebben we weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

PALEO + Will Stratton + Elene May

Als Tiny Music iets organiseert kun je erop vertrouwen dat je een fijne avond tegemoet gaat. Deze keer een bijzonder Friday Night Special in RAAF. PALEO en Will Stratton zijn afkomstig uit New York en treden exclusief deze avond op. De Nederlandse aanvulling op het programma komt van Elenne May. Vergeet niet te reserveren en laat even weten of je onbeperkt pannenkoeken wilt eten (wij zien niet in waarom je dat niet zou willen) voor maar €7,50.

Vrijdag 13 april, RAAF, €10,-

Blendits X Major League on Tour

Major League zet al 10 jaar drum 'n bass op de kaart met hun supervette feesten, in toen nog Nighttown. Tien jaar! Dat vraagt om een nog groter feest natuurlijk. In dit geval een tour! Deze vrijdag doet de tour Rotterdam aan en kun je uit je dak in Perron. Met namen als Pamb & Harsh, dBRIDGE, June Miller en vele anderen kan het niet meer mis natuurlijk!

Vrijdag 13 april, Perron, €14,-

Open dag Popcentrale & Popschool

Zaterdag is de Popcentrale het muzikale centrum van Dordt! Je kunt hier te gekke workshops volgen in bij voorbeeld Drums, Gitaar en Zang maar ook Pop & Poen of Bandmanagement! De workshops worden gegeven door niet de minsten: Kit Carrera (The Deaf), Stef Broks (Textures), en vele anderen! En nu komt het allermooiste: volledig gratis! Geef je snel hier op!

Zaterdag 14 april, Popcentrale, gratis!

3voor12 Zuid-Holland clubavond: The New Media + Mark Lotterman

Deze clubavond zal, anders dan normaal, in de Unie plaatsenvinden. Tijdens deze eerste editie zullen The New Media en Mark Lotterman acte de présence geven. The New Media zal deze avond een akoestische set spelen waar Ruud van Deventer een gastoptreden geeft. Mark Lotterman zal samen met Leon den Engelsen en Auke Triesschijn hopelijk al wat van zijn nieuw uit te komen album spelen.

Zondag 15 april, de Unie, gratis!