Winnen! Kaartjes voor De Staat & Winne & Lucky Fonz III!

De Kroepoekfabriek viert feest, en daar horen kadootjes bij

Redactie 3voor12Rotterdam/Drechtsteden ,

Komend weekend gooit de Kroepoekfabriek de deuren officieel open. En hoe. 16, 17 en 18 september geven niemand minder dan De Staat, Winnen en Lucky Fonz III & De Felle Kleuren een vet feest.

De Kroepoekfabriek viert feest, en daar horen kadootjes bij

Komend weekend gooit de Kroepoekfabriek de deuren officieel open. En dat pakt dit nieuwe podium serieus aan! 16, 17 en 18 september geven niemand minder dan De Staat, Winne en Lucky Fonz III & De Felle Kleuren drie vette shows om dit heuglijke feit te vieren. 3voor12/Rotterdam-Drechtsteden is natuurlijk heel erg blij met dit nieuws en feest, en nu mogen we ook nog eens kaartjes weggeven voor al deze shows!

Vrijdag 16 september: De Staat

Deze avond is uitverkocht! Wil jij er toch bij zijn? We geven 2x2 kaarten weg voor dit spetterende optreden!

Zaterdag 17 september: Winne

Niet alleen mogen we 2x2 kaarten weggeven voor deze rapper van Rotterdamse bodem, ook kun je meteen naar de dubstep avond met Dion Cassius en Gomes!

Zondag 18 september: Lucky Fonz III & De Felle Kleuren

Om het weekend wat rustiger af te sluiten kun je naar sing- songwriter Lucky Fonz III & De Felle Kleuren. Wederom mogen we van de Kroepoekfabriek 2x2 kaarten weggeven!

Wat moet je precies doen? Stuur een mailtje naar: prijsvraag3voor12@gmail.com met als onderwerp "Ik wil naar ..." en dan op de '...' natuurlijk de band waar jij naartoe wilt. En doe dit snel! We loten uit de inzendingen een winnaar en berichten deze woensdagavond! Het is toegestaan om je voor meerdere bands op te geven, geef dan wel aan welke act de voorkeur heeft.