Nieuwe namen Metropolis festival bekend gemaakt

Rotterdamse bands zijn goed vertegenwoordigd

Redactie 3voor12 Rotterdam/Drechtsteden ,

Gisteravond werden in Rotown de namen bekend gemaakt van de acts die op 3 juli 2011 op het Metropolis festival staan. Het belooft een hete editie te worden.

Rotterdamse bands zijn goed vertegenwoordigd

Gisteravond werden in Rotown de namen bekend gemaakt van de acts die op 3 juli 2011 op het Metropolis Festival staan. Het belooft een hete editie te worden.

Op 3 juli vindt wederom het Metropolis Festival plaats in het Zuiderpark. Vanaf 13.00 uur tot 21.00 uur kan het publiek gratis genieten van de volgende acts:

Fools Gold, JC Thomas & The Missing Slippers, Death Letters, Pioneers Of Love, SX, Krach, Grouplove, Weekend, Pop Up Animal Kids, Half Way Station, Black Milk, Gers, La Boutique Fantastique en The Deaf.

Eerder werden al The Vaccines, The Phantom Four & The Arguido, Kurt Vile & The Violators, Lola Kite en Kleine Viezerik bevestigd.

Een aantal bands (Pioneers Of Love, Pop Up Animal Kids, Lola Kite en Gers) zijn als 3FM Serious Talent geselecteerd om op een eigen podium voor een groot publiek te spelen.

Daarnaast is 3voor12 aanwezig met een exclusief podium waarop speciale sessies worden gehost. Houd de websites van 3voor12 en Metropolis in de gaten!