Tips van de week

3voor12 Rotterdam/Drechtsteden beveelt aan

Redactie 3voor12Rotterdam/Drechtsteden ,

Ook deze week hebben we weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12 Rotterdam/Drechtsteden beveelt aan

Nachtverhalen & Dagdromen

Een heel nieuw festival! Hoera! In het Schieblockt zal de eerste editie van Nachtverhalen & Dagdromen plaats gaan vinden. Niet alleen iets wat je kunt bezoeken maar waar je ook aan mee moet doen! Met muzikanten zoals Max and the Cuties, Harm Goslink Kuiper en Half Way Station moet dat goedkomen lijkt ons!

Vrijdag 11 maart: 7,50 euro, zaterdag 12 maart: 10,00 euro, Schieblock

 

Emergenza

Emergenza, de internationale bandwedstrijd voor opkomende bands. De bands die deze dagen spelen hebben de voorrondes en semi-finales al doorstaan. De uiteindelijke winnaar van het festival is misschien wel de nieuwe stadionact van de toekomst. Met o.a. The Breakfast Club en Zink.

Vrijdag 11 maart en zaterdag 12 maart Exit (€ 9,--)

 

High School Music Competition: voorronde 'Loud'

De leukste wedstrijd voor jong talent is weer van start gegaan. In podium Baroeg zullen Crowley, Fexet, Moon Move, Dan Jumbo, Metaphor en Horizen met elkaar de strijd aanbinden om een plekje in de finale te bemachtigen! Komt dat zien!

Zaterdag 12 maart Baroeg (€ 5,--)

 

Club 3voor12Rotterdam/Drechtsteden

Club 3voor12Rotterdam/Drechtseden presenteert Stephan Schill en Tessa Nikopoulos. Stephan Schill maakte indruk in de Wereld Draait Door. met zijn eigen nummers, maar zeker ook met de cover van Prince. Hij is een geweldige gitarist en weet gevoel en energie in zijn muziek te leggen. Tessa Nikopoulos won in 2009 de Studilio Award. Haar gevoelige liedjes met een rauw randje zijn fijn om naar te luisteren.

Zondag 13 maart Rotown (gratis)