Club3VOOR12/Rotterdam-Drechtsteden introduceert: Tessa Nikopoulos

Zondag 13 maart in Rotown

Tekst: Marin van Campen ,

Op zondag 13 maart hervatten we Club3VOOR12/Rotterdam-Drechtsteden. Die avond is het de beurt aan Stefan Schill en Tessa Nikopoulos. 3VOOR12/Rotterdam-Drechtsteden stelt Tessa een aantal vragen ter kennismaking.

Zondag 13 maart in Rotown

Op zondag 13 maart hervatten we Club3VOOR12/Rotterdam-Drechtsteden. Die avondt is het de beurt aan Stefan Schill en Tessa Nikopoulos. 3VOOR12/Rotterdam-Drechtsteden stelt Tessa een aantal vragen ter kennismaking.

Op zondag 13 maart hervatten we Club3VOOR12/Rotterdam-Drechtsteden. Op zondag 13 maart is het de beurt aan Stefan Schill en Tessa Nikopoulos. 3VOOR12/Rotterdam-Drechtsteden stelt Tessa een aantal vragen ter kennismaking.

Stel jezelf eens voor!

“Mijn naam is Tessa Nikopoulos, 23 jaar. En ja, je raadt het al: muzikant.”

Wat voor muziek kunnen we van je verwachten?

“Ik maak popmuziek met een scherp randje. Het repertoire is dusdanig gevarieerd dat er zowel naar geluisterd als op gedanst kan worden. Willen we het gaan kanaliseren, komen we toch uit bij *tromgeroffel* Singer-songwriterpop met band.

Wat zijn je toekomstplannen?

”Mijn toekomstplannen vind ik moeilijk in te kaderen, je weet nooit wat er gaat gebeuren. Een ding wat ik zeker weet is dat ik veel blijf spelen, van kroeg tot festival, van poppodium tot hoek van de straat. Je komt niet zomaar van mij af!”

Tessa zich wat uitgebreider voor in een filmpje:

Tessa Nikopoulos speelt zondag 13 maart op Club3VOOR12/Rotterdam-Drechtsteden in Rotown. Entree is GRATIS!