Tips van de week

3voor12 Rotterdam/Drechtsteden beveelt aan

Redactie 3voor12Rotterdam/Drechtsteden ,

Ook deze week hebben we weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12 Rotterdam/Drechtsteden beveelt aan

Nieuwe Vangst!

Twee avonden met Nieuwe Vangst, en dan bedoelen we geen haring. Een avond vol rock en nóg een avond vol hip-hop staan in de planning. Voor slechts drie schamele euro's heb je toegang tot het nieuwste podium en het nieuwste talent! Komt dat zien! Lees hier meer.

Donderdag 23 en vrijdag 24 juni, Kroepoekfabriek, 3,- euro

Kirk Dikdik & the Bongos + Drunktank

Klaar voor een stevig avondje rock-'n-roll? Met deze twee bands gaat dat zeker lukken. Kirk Dikdik & the Bongos is afkomstig uit Pijnacker maar dat mag de pret niet drukken. Headliner Drunktank heeft na een jaar bloed, zweet en tranen hun eerste album The Infamous Four gereleased, en vanavond kun je hierop helemaal los!

Vrijdag 24 juni, Exit, 6,- euro

Marzieh Reyhani + Maarten van der Grinten

In het kader van North Sea Round Town en ook nog De Dag van de Architectuu presenteert de Machinist deze twee geweldig getalenteerde jazz muzikanten. Dit podium weet vaker bijzondere artiesten neer te zetten dus ook deze keer kan het niet misgaan.

Zaterdag 25 juni, De Machinist, gratis!

Tribute to: Campfire Classics and Super Supersessie

Om het seizoen in stijl af te sluiten vertrekt de popcentrale naar buiten. Niet heel ver naar buiten, ongeveeer tot aan het kampvuur alwaar Dordtse muzikanten zoals Bluefish en de Sugar Lee's muziek ten gehore zullen brengen. Zelf ben je ook welkom om een riedeltje te spelen!

Zaterdag 25 juni, Popcentrale, vanaf 15:00, gratis!

WORM presents: Shangaan Electro + Max le Daron + Dj's Leblack, Darcyr & Sebcat

Shangaan Electro is het straat dans/muziek fenomeen uit Zuid-Afrika dat verleden jaar wereldwijd voor opschudding zorgde via een reeks virale youtube clips. Deze supervernieuwede hyper-kinetisch digitale dansmuziek komt voor het eerste naar Nederland en dan nog in Rotterdam ook!

Woensdag 29 juni, WORM@Heidegger, 12,- euro