Tips van de week

3voor12Rotterdam/Drechtsteden beveelt aan

Redactie 3voor12Rotterdam/Drechtsteden ,

Ook deze week hebben we weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12Rotterdam/Drechtsteden beveelt aan

De Coronas

Je kent ze wellicht al van De Wereld Draait Door, of anders wel van Eurosonic. De Coronas zijn de uitvinders van Stand-up Pop, een volledig interactieve show waarbij je telefonisch het volgende nummer aan kunt vragen. Dit spektakel moet je natuurlijk gaan zien!

Vrijdag 4 februari, Dolhuys, 22,50 euro

IJzer

Mocht je nou geen 22 euro op zak hebben, maar nog wel één losse euro ergens hebben slingeren, dan kun je je allicht richting Tex Mex begeven. Hier speelt band IJzer een show vol variatie, waarbij je het ene moment in slaap gesust wordt om het volgende moment met een knal terug in de realiteit te komen.

Vrijdag 4 februari, Tex Mex, 1 euro

Klankenkoorts on tour: Worst Case Scenario, Misery Kids & S as in Assasins

Drie verschillende instanties hebben de handen ineen geslagen voor deze avond: De Beuk, Klankenhaus en studenten van de Popacademie/Zadkine. Het kan geen toeval zijn dat ze drie rockende bands geprogrameerd hebben! Komt dat zien!

Zaterdag 5 februari, De Beuk, 3 euro

Krach

Nog meer nederlands bands! Het talent lijkt niet te stoppen dit jaar. Krach werd al snel gespot door de landelijke 3voor12-ers, en zij presenteren dan ook deze albumtournee. Kracht benoemt zichzelf als makers van 'kinetische rock'. Wat dat is kun je natuurlijk gaan aanschouwen in Rotown.

Zaterdag 5 februari, Rotown, 8 euro

No Turning Back, Age of Panic, As Enemies Arise & Noyalty

Als je de bands in de Beuk niet hard genoeg vindt kan je altijd terecht in Baroeg. Zeker vier Nederlandse hardcore bands zullen acte de presence geven deze avond!

Zaterdag 5 februari, Baroeg, 12 euro