Tips van de week

3voor12 Rotterdam/Drechtsteden beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam/Drechtsteden ,

Ook deze week hebben we weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12 Rotterdam/Drechtsteden beveelt aan

Spijkenissefestival

Van donderdag 1 september tot en met zondag 4 september vindt in Spijkenisse het gratis Spijkenissefestival plaats. Op het festival is ruimte voor theater, muziek en een cultuurmarkt. Op het podium staan grote namen waaronder Go Back To The Zoo, New Cool Collective en Jacqueline Govaert. Voor het volledige programma per dag check: http://www.spijkenissefestival.nl/

Donderdag 1 t/m zondag 4 september, Bij Theater de Stoep, Spijkenisse

 

TIKA (Marien Dorleijn & David Pino)

TIKA is een samenwerking tussen Marien Dorleijn (Moss) en David Pino (El Pino & the Volunteers). In het kader van In A Cabin With hebben deze twee muzikanten in een blokhut in ijskoud Canada gebivakkeerd. Het resultaat is een prachtig indiefolkalbum met rockinvloeden (nu op de 3voor12 luisterpaal). In Rotown vindt de eerste clubshow plaats en worden de gemaakte songs aan het Rotterdamse publiek gepresenteerd.

Donderdag 1 september, Rotown

 

Cuban Heels

Liefhebbers van rauwe garageblues kunnen vrijdag hun hart ophalen bij Cuban Heels. Deze band wordt wel de beste bluesband van Nederland genoemd en heeft in Europa een geweldige livereputatie opgebouwd. Cuban Heels heeft net het album ‘Gritbag’ afgeleverd, waarop tien jaar bandervaring en speelplezier  is te horen.

Vrijdag 2 september, Bibelot

 

Jon Allen

Singer songwriter Jon Allen beschikt over een herkenbare rauwe stem. In het voorjaar is het tweede album van Jon Allen, getiteld ‘Sweet Defeat’ uitgebracht. Dit album staat weer vol met intense folkrocksongs. In LantarenVenster zullen deze ongetwijfeld voorbij komen.

Dinsdag 6 september, LantarenVenster