Tips van de week Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Ook deze week heeft de redactie weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Diggeth, Electric Alice & Judas Wolf

In Exit is het donderdag breaking bands night. Maar liefst drie relatief nieuwe bands staan te popelen om Rotterdam te laten zien wat ze in huis hebben. Met Judas Wolf, Diggeth en Electric Alice belooft het een enerverende avond te worden

Donderdag 30 september, Exit


Motel Mozaïque en Parfum de Boem Boem presenteren Kytopia

Op de bouwput van het voormalig stadskantoor heeft Kyteman zijn eigen vrijstaat, genaamd Kytopia. Hij heeft zich laten inspireren door de locatie en het muziekstuk Requiem geschreven, dat op 2 oktober wordt opgevoerd. Voorafgaand aan het concert is de mogelijkheid om een tocht te maken met Parfum de Boem Boem, maar alleen het concert bezoeken is ook mogelijk.

Zaterdag 2 oktober, bouwput voormalig Stadskantoor


Poortgebouw 30 jaar festival

Het Poortgebouw bestaat dertig jaar en dat gaat drie dagen lang uitbundig gevierd worden. Op vrijdag is er een editie van Textuur met Sonido Martines (Godfather of Cumbia), Munchi, Krakkbot en Eke. Zaterdag raven met FFF, Ruwedata, Sah Selecter en Newk. Zondag kun je bijkomen tijdens de brakke lunch. Dat is nog eens jarig zijn!

Vrijdag 1 t/m zondag 3 oktober, Poortgebouw

 

Edison Pop Sessions

Op 3 oktober worden in Rotterdam de Edisons uitgereikt. In de stad is die dag daarom genoeg te doen. In zes verschillende locaties (o.a. Rotown, Worm, Off Corso) worden workshops  en andere gezellige dingen georganiseerd. Wat dacht je van een workshop Guitar Hero met bekende gitaristen en improv comedy. Check de sites voor meer informatie.

Zondag 3 oktober, verschillende locaties

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam