Tips van de week Tips van de week

3voor12 Rotterdam/Drechtsteden beveelt aan

, Redactie 3voor12 Rotterdam/Drechtsteden

Tips van de week

3voor12 Rotterdam/Drechtsteden beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam/Drechtsteden ,

Ook deze week hebben wij weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12 Rotterdam/Drechtsteden beveelt aan

Buma Rotterdam Beats

Dit weekend staat Rotterdam in het teken van festival en conferentie Buma Rotterdam Beats. Op verschillende locaties in de stad is de top van de Nederlandse soul, hiphop, r&b en raggae te zien. Donderdag vindt in Off Corso de opening plaats met Typhoon & New Cool Collective. Andere artiesten die op vrijdag en zaterdag optreden zijn: De Jeugd van Tegenwoordig, Zwart Licht, Ntjamrosie, Pam Feather, Boom Boom du Terre, Kleine Jay en Cartes, VSOP. Voor het volledige programma check: http://www.buma-rotterdam-beats.nl/
   
Vrijdag 26 en zaterdag 27 november, verschillende locatiesLive In Your Livingroom

Live In Your Livingroom is een bijzonder concept. De naam verraadt het al, de optredens vinden plaats in een huiskamer. Dit levert intieme optredens op, waarbij de artiest letterlijk tussen het publiek speelt. Deze maand vindt de eerste editie van Club Canapé plaats waarin door het hele land in maar liefst 42 woonkamers wordt gespeeld. Dit weekend zullen onder andere That Band From Holland, The Yes Please, Grizzly Adams, The Bullfight en Scarlet Mae in een Rotterdamse huiskamer te zien zijn. Aanmelden kan per e-mail, ga hiervoor naar: http://www.liveinyourlivingroom.nl/pages/nl/home.php

Vrijdag 26 t/m zondag 28 november, verschillende locatiesLocal Up

In het kader van Local Up staan in de Popcentrale twee bands uit Dordrecht en omstreken geprogrammeerd. Between Hours bestaat sinds 2009 en brengt hardrock met een vleugje blues. De tweede band die deze avond te zien zal zijn, is Stilte Voor De Storm, een Nederlandstalige alternatieve rockband.De optredens schijnen overdonderend te zijn, dus ga zeker een kijkje nemen!

Vrijdag 26 november, Popcentrale

Scram C Baby & Anni K

In augustus 2010 heeft Scram C Baby het album ‘Slow Mirror, Wicked Chair’ uitgebracht bij Excelsior Recordings en de band ontving alleen maar lovende kritieken. Heerlijke, hartstochtelijke gitaarliedjes maakt deze band, met als thema’s sex, drugs & rock ’n roll. Rotterdams trots en rockchick Anni K zal deze avond ook een ongetwijfeld knallend optreden weggeven.

Vrijdag 26 november, Exit


 
Ruben Hein

De Nederlandse, jazzy zanger Ruben Hein was al te zien als pianist bij Hans Teeuwen en en speelde samen met Pete Philly & Perquisite. Ruben blijkt het solo echter ook prima te kunnen en zijn album ‘Loose Fit’ komt dit najaar uit op het befaamde Blue Note label. Het nieuwste Nederlandse talent staat komende zondag in Rotown.

Zondag 28 november, Rotown

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam