Tips van de week Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Ook deze week heeft de redactie van 3voor12 Rotterdam weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12 Rotterdam beveelt aan

VIPER COBRA, THE REAL DANGER & THE FAKE BOYS

In Exit is het donderdag tijd voor stoere mannen, scheurende gitaren en pakkende songs. Viper Cobra, The Real Danger en The Fake Boys gaan laten horen hoe punkrock is bedoeld.

Donderdag 25 maart Exit

 

CENOBITES RELEASE PARTY

De Rotterdamse band The Cenobites presenteert op vrijdag 26 maart het album "No Paradise For The Damned". Natuurlijk zullen zij ook hun psycho-billy rock live gaan spelen. Als gasten heeft de band The Griswalds, Disturbance en The Stealers uitgenodigd voor een lekker lomp feest.

Vrijdag 26 maart WATT

 

MARIA TIMM

De Deense Maria Timm ken je misschien wel van bands als The Broken Beats en Marybell Katasrophy. Met haar debuutalbum The Plan is ze nu op solotoer en maakt ze liedjes die even zoet klinken als zij eruitziet.

Zaterdag 27 maart Rotown

 

WHAT'S THE FLAVOR?! met ZWART LICHT & NOIZBOIZ

Vijf jaar na hun laatste feestje in Waterfront is hiphopavond What's The Flavor eindelijk terug! Ditmaal in samenwerking met het Urban Culture Podium en op een nieuwe locatie. Voor deze eerste editie staat 'Damsco's finest' op het programma; na hun debuut in 2009 wordt Zwart Licht gezien als Nederhop's nieuwe belofte. Zij worden vergezeld door de Noizboiz, die naar eigen zeggen de eerste grimeformatie in Nederland zijn en garant staan voor een energieke show.

Zondag 28 maart WATT

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam