Tips van de week Tips van de week

3voor12Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12Rotterdam

Tips van de week

3voor12Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12Rotterdam ,

Ook deze week heeft de redactie van 3voor12 Rotterdam de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12Rotterdam beveelt aan

HIGH SCHOOL MUSIC COMPETITION: VOORRONDE LOUD MUSIC

The High School Music Competition is een wedstrijd voor jonge muzikanten tussen de 12 en 19 jaar. Zes acts zullen acte de presence geven namelijk: Back to Dust, Face the Fact, Hybernation, Los Jalapenos, Muscled Lemon en the Methods. Voor slechts vijf euro ben je binnen en heb je een avond vol ronkende gitaren!

Vrijdag 12 maart, Baroeg

 

THE SKULL DEFEKTS + EKLIN  + ALTAR OF FLIES

Nieuw talent is natuurlijk altijd mooi, en Eklin is dat dus ook. Vergezeld van The Skull Defekts en Altar of Flies staat deze avond garant voor een flinke dosis Psycho Disco in altijd creatief podium Worm.

Vrijdag 12 maart, Worm

 

STRANGE FRUIT PRESENTEERT SEIJI

Na een aantal moeilijkheden bij het vinden van een locatie voor de Strange Fruit feesten, hebben de clubavonden vanaf nu een vaste locatie in Watt. Tijdens deze eerste editie in het theater staat Seiji op het programma. Deze Londenaar mixt UK funky met hiphop en brazilian en zal er ongetwijfeld in slagen de dansvloer vol te krijgen.

Vrijdag 12 maart, Watt

 

CLUB 3VOOR12 ROTTERDAM

Zaterdag 13 maart is alweer de tweede editie van club 3voor12 Rotterdam. Voor deze editie is het gelukt weer een aantal geweldige bands op te laten treden, zie ook: 3voor12.vpro.nl/artikelen/artikel/43147550. That Band From Holland, Yoshimi en The Excitors uit Rotterdam zullen garant staan voor een geslaagde en vrolijke avond. Dit alles is helemaal gratis!

Zaterdag 13 maart, Exit

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam