Tijdschema Metropolis 3VOOR12(Back)Stage: Chief, Hef & Önder en Jack Parow Tijdschema Metropolis 3VOOR12(Back)Stage: Chief, Hef & Önder en Jack Parow

4 juli in Zuiderpark, laatste kaarten te winnen in nieuwsbrief

, Redactie 3VOOR12

Tijdschema Metropolis 3VOOR12(Back)Stage: Chief, Hef & Önder en Jack Parow

4 juli in Zuiderpark, laatste kaarten te winnen in nieuwsbrief

Redactie 3VOOR12 ,

Op 4 juli 2010 vindt het gratis Metropolis festival plaats in het Zuiderpark in Rotterdam. 3VOOR12 host in samenwerking met het festival een klein podium, 3VOOR12 (Back)Stage met onder meer Jack Parow, James Yuill en Hef & Onder. Erbij zijn kan: de allerlaatste kaarten worden vanmiddag weggeven via de nieuwsbrief.

4 juli in Zuiderpark, laatste kaarten te winnen in nieuwsbrief

Op 4 juli 2010 vindt het Metropolis festival plaats in het Zuiderpark in Rotterdam. Gratis toegankelijk voor iedereen. 3VOOR12 host in samenwerking met het festival ook een podium, 3VOOR12 (Back)Stage. Op dit podium op het backstageterrein van Metropolis spelen bands bijzondere sessies in een intieme setting. Backstage kom je alleen niet zomaar. Dit podium is dus niet voor iedereen toegankelijk, maar alleen voor zij die een speciaal polsbandje hebben. Wil je er graag bij zijn? In de nieuwsbrief van maandag en in de uitzending van 3VOOR12RADIO zijn de laatste bandjes te winnen.

Het tijdschema van 3VOOR12(Back)Stage:

14.10-14.30  Hef & Önder (BangBros)
Hef & Önder (voorheen Turk) treden al langere tijd samen op onder de naam BangBros: Hef is de rapper met streetcredibility op slippers uit Hoogvliet, Önder maakt hiphop voor de echte hiphopliefhebber.

15.10-15.30  Jack Parow      
Het nieuwste lid van het Amsterdamse label Top Notch komt uit Zuid-Afrika: dankzij een tip van The Opposites Willem kwam Jack Parow in het vizier van labelbaas Kees de Koning. Zijn album komt eraan, de eerste single Cooler as Ekke is al een hit.  

16.10-16.30  Japandroids   
Een Canadees duo bestaande uit Brian King en David Prowse dat noisy lo-fi rammelende garage maakt, waar onder het gruis smakelijke popliedjes liggen verscholen.

17.10-17.30  The Mad Trist    
Stonerpop uit het heuvellandschap Limburg. Het debuut Pay The Piper kwam begin dit jaar uit, geproduceerd door De Staat frontman Torre Florim. The Mad Trist dicteert door lome baspartijen, grijzige gitaren en stampende drums.

18.10-18.30  James Yuill     
James Yuill is de eenmans-Hot Chip uit London. Een vrolijke nerd met gevoel voor liedjes. Hij begeleidt zichzelf op een Apple en op akoestische gitaar.

19.10-19.30  Baroness      
Strakke Amerikaanse metalband met hardcore invloeden die langzaam aan naar Mastodon hoogtes toewerken.           

20.10-20.30  Chief           
Nieuw getekend door Domino: Chief, een folkband uit Californië met invloeden uit roots en rockmuziek, zolang ze maar niet afwijken van de formule van het oeroude authentieke lied.

De sessies worden opgenomen in beeld en geluid die later op 3VOOR12TV te zien zullen zijn.
Ook Metropolis heeft het blokkenschema bekend gemaakt. Dit vind je hier.

ERBIJ ZIJN?
Maandag 28 juni kun je in de 3VOOR12 nieuwsbrief en in 3VOOR12RADIO (22.00- 01.00, 3FM) maak je voor de laatste keer kans op een van de bandjes die je toegang verschaffen tot backstage. Nog geen lid van de nieuwsbrief, meld je dan hier aan!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam