Tips van de week Tips van de week

3voor12Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Tips van de week

3voor12Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Ook deze week heeft de redactie weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12Rotterdam beveelt aan

Stinksisters cd release

De Rotterdamse (noise)rockband Stinksisters presenteert in Worm het album 'More Songs of Love and War'. Verwacht theater en vuige rocksongs van deze band! Naast Stinksisters zijn ook Nina Boas, Crappy Dog en het Rotterdam Free Jazz Ensemble te zien.

Vrijdag 2 juli Worm

 

The Music Mile Presents Jungle By Night, Awkward I & The Phenomenal Handclap Band

Op vrijdagavond vinden op verschillende locaties in de stad bijzondere en gratis toegankelijke concerten plaats. Awkward I speelt met strijkorkest in de Paradijskerk wat voor een bijzondere sfeer zal zorgen. De jonge honden  van Jungle By Night staan in CBK en The Phenomenal Handclap Band uit New York zal Rotown op stelten gaan zetten.

Vrijdag 2 juli verschillende locaties

 

Metropolis Festival

In het Zuiderpark vindt alweer de 22e editie plaats van het Metropolis Festival. De zon gaat schijnen en ook de line-up is niet mis: Fresku, The Mad Trist, Tim Knol, Accelerators, The Strange Boys, Hausmagger, Babylon Circus, Jack Parow, The Hickey Underworld en nog veel meer fijne acts zullen hun opwachting maken tijdens dit gratis festival. Op de site van 3voor12 zijn voorproefjes te zien van bands die gaan optreden tijdens Metropolis: http://3voor12.vpro.nl/artikelen/artikel/43664792

Zondag 4 juli Zuiderpark

 

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam