Kort Rotterdams Kort Rotterdams

Nieuws uit Rotterdam en omstreken

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Kort Rotterdams

Nieuws uit Rotterdam en omstreken

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Een kleine greep uit recente gebeurtenissen: release's, expo's, breakup's en ander drama!

Nieuws uit Rotterdam en omstreken

Elle Bandita gaat touren in Amerika

Gaat Elle Bandita dan eindelijk internationaal doorbreken? Deze Rotterdamse rockchick gaat in ieder geval touren in Amerika! Ze start haar tour op het SXSW festival in Austin Texas. Daarna vervolgt ze de tournee naar Minneapolis, St. Paul en Milwaukee.

 

Crappydog in nieuwste editie van het Beukorkest

Crappydog zal op 4 en 5 maart te zien zijn in Utrecht en Eindhoven in de nieuwste editie van het Beukorkest. Elk jaar komt deze bijzondere band terug in een andere samenstelling. Initiatiefnemers zijn Rik van Iersel en Stuurbaard Bakkebaard.

 

Bestuurswisseling Zuid-Hollandse Popunie

Het bestuur van de Zuid-Hollandse Popunie is gewijzigd. Cees van Wijk is niet langer voorzitter. De hamer is overgenomen door Michiel Laan. Remco van Bork wordt secretaris en Claudia den Braber-Goossen zal het team gaan versterken. De enige persoon die op haar vaste plekje blijft zitten is penningmeester Marieke Knol.

 

Duitse release Alexander McKenzie & The Underpaid

Het debuutalbum van Alexander McKenzie & The Underpaid getiteld 'Ribcage Versus Unguided Missile' wordt uitgebracht in Duitsland. De band heeft een overeenkomst van 5 jaar getekend met Dandylands Records. Naast de release in Duitsland, met bijbehorende tour, komt in Nederland een nieuwe EP uit. Deze EP wordt, samen met de videoclip voor de single 'At Least It's A Dry Cold ' gepresenteerd in WATT op 22 januari.

 

Debuutalbum Pam Feather

De Rotterdamse zangeres Pam Feather brengt medio maart haar debuutalbum uit. Het album bevat songs met jazz, pop en soul invloeden. De videoclip 'Cannot Change The Weather' is te zien op Youtube: www.youtube.com/watch

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam