Tips van de week Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12Rotterdam

Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12Rotterdam ,

Ook deze week heeft de redactie van 3voor12 Rotterdam weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12 Rotterdam beveelt aan

THE BONY KING OF NOWHERE

Onze zuiderburen hebben er een nieuw, bejubeld talent bij. Bram Vanparys, de initiatiefnemer van The Bony King Of Nowhere, is maar 23 jaren jong, maar wordt nu al beschreven als een kruising tussen Radiohead frontman Thom Yorke en Devendra Banhart. Donderdag zullen hij en zijn band materiaal van zijn debuut Alas My Love in Rotown ten gehore brengen.

Donderdag 4 februari, Rotown

THE BLACK ANGELS

De band Black Angels was vorige week al in Nederland als support act van Wolfmother en maakte daar indruk met naar eigen zeggen: native american drone 'n' roll. De psychedelische muziek is te vergelijken  met The Jesus and Mary Chain en Spacemen 3. Als support act hebben The Black Angels het dynamische Belgische duo Madensuyu meegenomen.

Vrijdag 5 februari, WATT

NEERSLAG

Onder de titel Neerslag staan in Exit een drietal shoegazer bands geprogrammeerd. Deze naam dekt wel redelijk de lading van deze avond, want de muziek is bij uitstek geschikt voor het herfstige weertype; melancholisch, melodieus en donker. Vanavond zijn Rotterdams trots AC Berkheimer, Shoegaze Allstars en The City Beautiful te zien

Vrijdag 5 februari, Exit

TOKYO SEX DESCTRUCTION

Je hebt ze misschien al gezien op Metropolis en in dat geval ben je bekend met de spetterende live show van deze band! Tokyo Sex Destruction maakt sixties garagerock, zonnige (un)easy listening, ingetogen jazz die ontaardt in gefreak, akoestische singer/songwriter, blanke soul, maar vooral heel veel superenergieke rinkeldekinkelhardrock zoals hun grote voorbeeld MC5 ooit maakte. Een prima zaterdag avond dus!

Zaterdag 6 februari, Watt

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam