Tips van de week Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Ook deze week heeft de redactie van 3voor12 Rotterdam weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12 Rotterdam beveelt aan

TINYMUSIC

Nog een paar nachtjes slapen en de eerste tinyMusic avond is een feit. Het doel is muzikanten en luisteraars dichter bij elkaar te brengen door unieke locaties te kiezen voor de concerten. De eerste versie word gebracht door Sir Ian, Jory Martens en Tamara Woestenburg.

Vrijdag 26 februari, @home

 

LE PEUPLE DE L'HERBE

De Franse formatie Le Peuple de l'Herbe is niet in een genre onder te brengen. Hiphop, funk, dub, afrobeat; you name it, they've got it! Een swingende boel zal het in elk geval wel worden als zij ter promotie van hun vijfde album Tilt aanstaande zaterdag Watt aan doen.

Zaterdag 27 februari, Watt

 

SOS PARTY met Fufu, Half Way Station en J.C. Thomasz and the Missing Slippers

Tijdens de SOS party in Worm wordt geld ingezameld voor een weeshuis in Komarno Polen, zodat deze kinderen een aangenamer leven krijgen. Het is gelukt om een aantal fijne acts te vinden die graag mee willen werken aan deze avond. Half Way Station, Fufu en J.C. Thomaz and the Missing Slippers hebben allemaal al bewezen over een uniek talent te beschikken. Ga dat dus bekijken en doe meteen iets goeds voor de medemens.

Zaterdag 27 februari Worm

 

METALBATTLE

In Baroeg strijden vier bands in de metalbattle om een plaats in de halve finale. Deze avond gaan Esion, Ethereal, Heavy Metal Solarfall, Magion de strijd met elkaar aan. Dit belooft een heftig avondje te worden.

Zaterdag 27 februari Baroeg

 

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam