Tips van de week Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Ook deze week heeft de redactie van 3voor12 Rotterdam weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12 Rotterdam beveelt aan

STUKAFEST

Mocht je nog niet bekend zijn met dit gave studenten kamer festival dan wijzen wij je er nu even op. Het festival heeft er een handje van hippe namen te programmeren en doet dat deze editie wederom! Je kunt gaan kijken naar Hausmagger, Elle Bandita, The Flying Martinis, Chinese Taxi Driver en Go Back to the ZOO!

Donderdag 11 feb, zie website voor locaties

 

EMERGENZA

Op 11 en 12 februari vinden in Baroeg de voorrondes plaats van Emergenza, 's werelds grootste festival voor opkomende bands. Op deze dagen zijn heel veel fijne bands te zien die over een (paar) jaar misschien wel headliner zijn op een festival. Sudden Annihilation, The Circumstances, Bloomfield en Teddy jr. zijn enkele namen van deelnemers aan deze voorrondes.

Donderdag 11 en zaterdag 12 februari, Baroeg

 

HIP HOP AVANT

Nederhop is hot. Worm is op zoek gegaan naar hiphopacts die origineel en vernieuwend zijn. Het resultaat is een avondvullend programma met P-Mode, Boef & De Gelogeerde Aap, Fris & Dood, Vadis en Daniël Air.

Zaterdag 13 februari, Worm

 

SIR IAN

Op Valentijnsdag viert Bart Hoevenaars, voormalig frontman van Mono, het uitbrengen van zijn eerste soloalbum onder de naam Sir Ian. Het album, genaamd "Apathology" is een iets rustiger weg in geslagen vergeleken met zijn vorige band en richt zich vooral op harmonieën en tekst. Zie hier ook ons Vers uit de Maas artikel met Sir Ian. Het optreden in Rotown is overigens helemaal gratis!

Zondag 14 februari, Rotown

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam