Kort Rotterdams Kort Rotterdams

Nieuws uit Rotterdam en omstreken

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Kort Rotterdams

Nieuws uit Rotterdam en omstreken

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Een kleine greep uit recente gebeurtenissen: release's, expo's, breakup's en ander drama!

Nieuws uit Rotterdam en omstreken

Rottepop zoekt bands en maakt eerste headliner bekend

Ook in Rotterdam en omstreken is de festivalkoorts uitgebroken. Rottepop heeft bekend gemaakt dat Waylon in ieder geval zal optreden in Lansingerland. Daarnaast is er plaats voor bands uit Zuid-Holland om te schitteren op dit festival. Inschrijving voor de voorrondes is gestart en sluit op 5 maart 2010. Geïnteresseerden kunnen een demo met minimaal 5 songs opsturen naar Stichting Rottepop. Meer info? check: www.rottepop.nl

 

Nog meer namen Motel Mozaïque

Motel Mozaïque heeft ook weer een aantal fijne acts toegevoegd aan de line-up. In april zullen onder andere Band of Horses, Rain Machine, Isbells, Everything Everything, Eagle*Seagull, Noah and the Whale, Fool's Gold, Three Trapped Tigers, Deadelus en The Strange Boys hun opwachting maken op het festival.

 

Accelerators doen Europese 50 dagen/50 shows tour

The Accelerators gaan op 5 maart beginnen aan een ambitieuze tour door Europa. De tour wordt afgetrapt in de Rotterdamse Exit. Daarna vervolgt de band in een Ford Transit de reis naar Scandinavië, Duitsland, Italië, Tsjechië, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, België en Groot-Brittanië.

 

Alexander McKenzie & The Underpaid op tournee in Duitsland

Vanwege het uitbrengen van het album 'Ribcage Versus Unguided Missiles'  in Duitsland vertrekt Alexander McKenzie & The Underpaid voor 22 shows richting het oosten. Via de site www.alexandermckenzie.com kun je op de hoogte blijven van deze tour.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam