Tips van de week Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Ook deze week heeft de redactie van 3voor12 Rotterdam weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12 Rotterdam beveelt aan

MOTEL MOZAÏQUE

Het is weer april. Hoog tijd om te genieten van Motel Mozaïque. Het festival wordt ook dit jaar weer gehouden op verschillende locaties in de stad. Plaza Mozaïque is dit jaar het middelpunt, er kan zelfs overnacht worden en de stadsherder komt langs met zijn schapen! Muzikaal gezien is er ook genoeg te genieten. Op de line-up staan o.a. Mumford & Sons, Fink, Chrystal Antler, Admiral Freebee, Fick Buttons, Moss, Noah and the Whale en heel veel andere acts.

Donderdag 8 t/m 11 april, verschillende locaties in Rotterdam

 

TV BUDDHAS

Als opwarmertje voor Motel Mozaïque geven TV Buddhas een gratis optreden in Rotown. Het duo maakt vuige jaren '70 rock met minimale middelen, maar met een maximaal effect.

Donderdag 8 april Rotown

 

DOKTOR SCHNITT

Voor iedereen die zin heeft om te dansen: Dizzy is vrijdag the place to be. Doktor Schnitt, één van de bands van Bruno Ferro Xavier da Silva,  is de meest dansbare band van Rotterdam met hun mix van drum 'n bass, funk met een punkattitude en onverwachte breaks.  

Vrijdag 9 april Dizzy

 

CAN I KICK IT?

Can I Kick It? heeft enkele fijne namen uit de hiphopscene weten te strikken. GMB, Vieira (de winnaar van de grote Prijs van Zuid-Holland), Laise Sanchez en 1Duidig zullen een show gaan weggeven. Daarnaast wordt deze avond een battle gehouden onder de naam Punch Out en wordt er een nieuw onderdeel geïntroduceerd, RE:Freshed, waarbij de rappers met elkaars muziek aan de haal gaan.

Vrijdag 9 april, WMDC

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam