Tips van de week Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Ook deze week heeft de redactie van 3voor12 Rotterdam weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12 Rotterdam beveelt aan

CHOCA ALCAZABA QUARTET + EINSTEINBARBIE

Choca is natuurlijk bekend van The New Earth Group. Geen onbekende meer ondertussen en ook deze avond belooft een waar genot te gaan worden, ga dus zeker dit soloproject van deze virtuoos aanschouwen!

Vrijdag 9 oktober De Unie

PART CHIMP en HEINZ KARLHAUSEN & THE DIATONICS

Part Chimp staat erom bekend dat zij Rocken met een hoofdletter R. Het album "Thriller" is net uit en waanzinnig heftig en explosief. Heinz Karlhausen & the Diatonics staan bekend om intense performances en drumwerk. Twee bands die aanraders zijn om live te gaan bewonderen.

Vrijdag 9 oktober Worm

HERR ZIMMERMAN 3 YEAR ANNIVERSARY PARTY

De ondeugende, alien cat, Herr Zimmerman is alweer drie jaar op aarde. Dat moet natuurlijk groots gevierd worden met een Super Space Factory Party. David Carretta en Gigi Succes, het charismatische Franse electro-duo, komen het feest opluisteren. Het is de eerste keer dat dit duo samen in Nederland optreedt en zij zullen nieuwe nummers laten horen aan het feestende publiek. 

Zaterdag 10 oktober Factory 010

ROCKINFUUS met o.a. My Own Army

Tijdens deze editie van Rockinfuus zal de band My Own Army hun onlangs uitgebrachte EP Throw Away The Silence presenteren. Verwacht donkere grunge-rock, geïnspireerd door onder andere Tool en Alice in Chains.  In het voorprogramma staat deze keer KinKobra, een Zuid-Hollandse band met een harde rocksound.

Zaterdag 10 september WATT

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam