Tips van de week Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Ook deze week heeft de redactie van 3voor12 Rotterdam weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12 Rotterdam beveelt aan

ACT POSITIVE (met Anderson en Juvelen)
Deze avond wordt een statement gemaakt tegen armoede en HIV/Aids. De electro/indiebands Anderson (Rotterdam) en Juvelen (Zweden) zullen in dit kader twee optredens geven. Vrijdag is de eerste in de Rotterdamse Watt en zaterdag zijn de acts te zien in Bitterzoet te Amsterdam. Entree is slechts € 2,50,-- het publiek krijgt ook de gelegenheid een statement te maken.
Vrijdag 16 oktober WATT

 

NUMOON WEEKENDER
Op 16 en 17 oktober vindt Numoon weekender, een crossmediamix, plaats in het WMDC. Er zijn weer een aantal bijzondere acts geprogrammeerd. Op vrijdag kun je genieten van Bai Kamara jr. (mix van soul, jazz, blues, latin en funk), Alice Rose (electro folk) en de band Hotel (Mexicaans/Amerikaans met een Balkan accent). Zaterdag is het de beurt aan Sandra St. Victor (voormalig zangeres The Family Stand), Big Low (singer songwriter met Americana/cabaret/folk invloeden) en tott slot Mdungu (intense, rauwe,dansbare Afrikaanse muziek). De optredens worden uitgezonden op NPS Cultura.
Vrijdag en zaterdag 16 & 17 oktober WMDC

 

NO MORE & JUGEND
Jugend is in Rotterdam inmiddels wel bekend als theatrale rockact. Het publiek kan zich instellen op een provocerend en misschien wel shockerend optreden van deze electro/punk/metal band. No more is een opvallende band en staat garant voor heftige progessive electronische postpunk. Perfecte acts dus om de zaterdagavond mee te beginnen.
Zaterdag 17 oktober Exit

 

BADDIES
De uit Engeland afkomstige Baddies doen hun naam eer aan. De mannen spelen retestrak in een moordend tempo. Wedden dat het publiek deze avond volledig los gaat bij deze band?
Zondag 18 oktober Rotown

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam