WIN tickets voor The Night Marchers en Dan Sartain in Rotown WIN tickets voor The Night Marchers en Dan Sartain in Rotown

Eindelijk toch te zien in Rotown

, Redactie 3voor12 Rotterdam

WIN tickets voor The Night Marchers en Dan Sartain in Rotown

Eindelijk toch te zien in Rotown

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Na afzegging van een groot deel van de Europese tour is John Reis met zijn Night Marchers donderdag 26 november alsnog te zien in Rotown. Als special guest nemen ze Dan Sartain mee. Dat belooft een geweldige avond te worden. Wij geven tickets weg!

Eindelijk toch te zien in Rotown

Afgelopen zomer moesten ze het grootste gedeelte van hun Europese tour afzeggen, nu komt John ‘Speedo’ Reis alsnog naar Rotown.

In een vorig leven bekend als frontman van o.a. Rocket From The Crypt en Drive Like Jehu, vormt deze cultpersoonlijkheid nog altijd een belangrijke aanjager voor de broeierige DIY-scene van San Diego. Zijn nieuwste muzikale uitlaatklep heet The Night Marchers en is eigenlijk het logische vervolg op The Hot Snakes, de laatste formatie waarmee John Reis furore maakte. Nog meer “ass kicking rock ’n roll” dus eigenlijk, gebracht door nagenoeg alle oud-Hot Snakes leden. Het droge gitaargeluid is daarbij intact gebleven, evenals die opwindende riffs en bulderende ritmesectie.

Speciaal voor de gelegenheid nemen ze niemand minder dan Dan Sartain mee in hun tourbus. Een oude bekende van Rotown, dat met zijn morsig uiterlijk en rebelse grimas nog immer iets ontastbaars over zich heeft. Iets opwindends ook, al doet zijn opruiende combinatie van vuige garagerock en exotische surfmuziek ook een flinke duit in het zakje. Rawk!

3voor12 Rotterdam mag 2x2 tickets weggeven voor deze geweldige avond. Wil jij erbij zijn? Stuur dan voor woensdag 25 november 12.00 uur een mail met je naam en gegevens en met in het onderwerp The Night Marchers naar prijsvraag3voor12@gmail.com

 

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam