Tips van de week Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12Rotterdam

Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12Rotterdam ,

Ook deze week heeft de redactie van 3voor12 Rotterdam weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Frank McComb

Vanavond, donderdagavond, weer een concert georgniseerd door het Jazzpodium Rotterdam. De eer is aan Frank McComb, niet alleen soulzanger maar ook een virtuoze pianist. Mocht je nu nog steeds niet weten waarvan je hem hoort te kennen dan weet je vast de hit 'Another Day' van Buckshot Lefonque nog wel!

Donderdag 5 november Watt

Terra Musica met Arts the Beatdoctor en The Mirror Conspiracy

Een hoop jazzinvloeden deze week, op vrijdagavond staat de Utrechter Arts The Beatdoctor namelijk in de Unie. De man creëert sfeervolle downtempo hiphopbeats uit jazzsamples en stond eerder dit jaar nog op het South by Southwest Festival in Texas. In het voorprogramma staat The Mirror Conspiracy, een Rotterdamse band om in de gaten te houden. Komende maand brengen zij hun debuutplaat 'MOZAIC' uit, waarop zij een combinatie van jazz en triphop te gehore zullen brengen.

Vrijdag 6 november De Unie

Elle Bandita + Organisms

Hoe kunnen we dit nou in de tips van de week zetten? Alsof er nog iemand in Rotterdam is die niet weet dat deze dame Watt op zijn kop gaat zetten. Om de avond af te maken is Organisms er ook bij om de boel echt op stelten te zetten.

Vrijdag 6 november Watt

Mayer Hawthorne

Aanstaande zondag presenteert Strange Fruit één van de nieuwste telgen uit de stal van het beroemde indie hiphopplatenlabel Stones Throw. Mayer Hawthorne is het ultieme bewijs dat uiterlijk kan bedriegen. De iele, blanke 29-jarige zanger, songwriter en producer bracht onlangs zijn debuut 'A Strange Arrangement' uit, die klinkt alsof het thuishoort in de hoogtijdagen van soul. De plaat staat vol met melodieuze, warme tracks die Rotown zonder twijfel zullen opwarmen tijdens deze koudere dagen.

Zondag 8 november Rotown

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam