Tips van de week Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Ook deze week heeft de redactie van 3voor12 Rotterdam weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12 Rotterdam beveelt aan

ROCKINFUUS: SATELLITE CLASH (EP Release)

Het is de week van de cd- en EP- releases. Naast de cd-releases van El Pino & the Volunteers en Daisy Cools vindt deze week ook de release van de EP "Exploded Troubled Souls" van The Satellite Clash plaats. De band bestaat uit oud-leden van Vegas for Millions. De verwachtingen zijn in ieder geval hoog gespannen!

Vrijdag 13 november WATT

THRILLSEEKERS EN R-SPCT

Zowel PRSPCT als Subway, de twee hardste feesten van Rotterdam, komen dit weekend met een nieuw concept. Subway presenteert de nieuwste dubsteptalenten onder de naam Thrillseekers. Een dag erna vindt R-SPCT plaats, gepresenteerd door PRSPCT, met in de line-up de hardste opkomende drum 'n bass en breakcore dj's.

Vrijdag 13 en zaterdag 14 november WATT

JUNIUS & ALL STAR SHOEGAZER BAND

Nu de blaadjes weer vallen is het goed toeven in Exit met Junius en All Star Shoegazer Band. Prachtige donkere melodieën zullen van deze avond een sfeervol geheel maken.

Zaterdag 14 november Exit

VANDERBUYST + THE LOO

Een endje om is soms best de moeite waard. Zeker voor deze rock 'n'  roll avond in De Trucker te Pijnacker. De avond gaat ook wel door het leven als Bubba's Hardrockavond en dit belooft een toppunt te worden!

Zaterdag 14 november De Trucker

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam