Tips van de week Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Ook deze week heeft de redactie van 3voor12 Rotterdam weer de leukste concerten voor je geselecteerd.

3voor12 Rotterdam beveelt aan

GUTS PIE EARSHOT & THE SHERIFF OF HONG KONG
Een optreden van Guts Pie Earshot uit Berlijn is met recht een bijzondere ervaring te noemen. De band maakt instrumentale muziek (slechts met cello en drums) die raakvlakken heeft met punk/hardcore. The Sheriff of Hong Kong maakt experimentele originele postpunk. De gecompliceerde ritmes en melodieën komen live het best uit de verf.
Donderdag 21 mei Exit

AC BERKHEIMER & RAVAGE! RAVAGE!
AC Berkheimer is een Rotterdamse shoegaze band. Heftige gitaarriffs en donkere, dromerige zangpartijen maken deze band toch wel erg bijzonder. Ravage!Ravage! maakt rave noir. De invloeden uit new rave, electro(clash),synthpop en indierock zijn onmiskenbaar terug te vinden in de sound van deze band.
Vrijdag 22 mei Worm

NOOTUITGANG
In de finale van Nootuitgang, de student singer/songwriter contest, strijden de deelnemers om de winst. De singer/songwriters hebben allen een andere stijl. Het belooft een spannende en interessante wedstrijd te worden.
Zaterdag 23 mei World Music & Dance Centre (WDMC)

BONAPARTE
In Rotown staat zaterdag een heus 'circus' on stage. De band Bonaparte staat bekend om extravagante shows. Gecombineerd met trashy rock 'n roll, opzwepende elektrobeats en scherpe punkfunk moet dit wel één van de meest bijzondere en opwindende acts zijn die dit weekend in Rotterdam te zien zijn.
Zaterdag 23 mei Rotown

TARBALL & TERRA
TerRa stond afgelopen weekend in de finale van de High School Music Competition. Deze band maakt (nu)metal/stonerrock en heeft een frontvrouw die beschikt over een waanzinnige stem. De muziek van Tarball kan worden gekenmerkt als alternative rock met vette stoner riffs, rustige gitaarpartijen en verrassende drums met afwijkende ritmes.
Zaterdag 23 mei De Beuk, Barendrecht

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam