Clips kijken met 3voor12/Rotterdam

De eerste editie met Elle Bandita, Face Tomorrow, Lenny Can't Remember en Crappydog

Redactie 3voor12/Rotterdam ,

Er worden toffe clips gemaakt! En dat moeten we laten zien natuurlijk. Het is dus niet heel verassend dat we dit item in het leven roepen, want Rotterdamse bands produceren nogal wat vette clips! Kijk ze hier!

De eerste editie met Elle Bandita, Face Tomorrow, Lenny Can't Remember en Crappydog

Elle Bandita timmer keihard aan de weg, zoals dat bijna niemand ontgaan kan zijn. Nu is sinds een aantal dagen ook de videoclip voor het nummer "Barbies en Zombies" uit. Voor iedereen die de Thriller mist, maar Michael niet.

 

 

Ook niet onopgemerkt is deze gave clip van Face Tomorrow. De heren releasten hun recente album "In The Dark", en dit is alweer de derde clip behorende bij deze plaat. Nina Spiering maakte deze clip voor het nummer "Darkside".

 

In samenwerking met Turbo Turbo en Apelien heeft Lenny can't remember hun eerste videoclip kunnen maken. Deze is voor het nummer "Life Lessons". De heren zijn ook nog eens vergezeld van hun nieuwe bassist Nate, dus de pret kan niet op!

 

En last but not least deze editie, de zeer gave clip van Crappydog. Daniel Baggerman maakte dit toffe stukje stop-motion voor het straatbluesgezelschap. Niet minder dan 10.000 foto's zijn er gemaakt om de clip te kunnen voltooien. Je snapt, deze moet je ook echt even zien.