Tips van de week

3voor12Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Ook deze week heeft de redactie van 3voor12 Rotterdam weer de leukste concerten en evenementen voor je geselecteerd.

3voor12Rotterdam beveelt aan

BERTOLF
Bertolf Lentink is zijn muzikale carrière begonnen in de band The Junes. Inmiddels is hij bekend onder zijn eigen naam en heeft hij in het voorprogramma van James Morrison en Amy McDonald gestaan. De single “Another Day“ krijgt flink wat airplay. In de media worden de vergelijkingen  met bands als Keane en Coldplay regelmatig gemaakt.  
Donderdag 5 maart, Rotown


THE MONROES & BEYOND LICKIN
De Exit is weer open en het programma liegt er niet om. Vrijdagavond wordt Exit onveilig gemaakt door The Monroes & Beyond Lickin. Laatstgenoemde band maakt heerlijke songs met een surfsound. The Monroes komen uit Groningen en maken een combi van surfpop en garagerock met een duidelijke fifties en sixties sound. Ze stonden al in Parijs, Rome en op festivals als Eurosonic en Metropolis.
Vrijdag 6 maart Exit


YOUNG & DESPERATE (releaseparty)
De band Young & Desperate presenteert zaterdag de EP “One day you will Know”. De band maakt stevige gitaarmuziek met opvallende baslijnen en drums. Zangeres Simoon maakt het geheel compleet met haar krachtige stem. Naar verwachting gaat deze band een grootse toekomst tegemoet.
Zaterdag 7 maart, WATT.


MAART MUZIEKMAAND
In OJC De Trucker is het deze maand muziekmaand. Zaterdagmiddag wordt er een muziekbeurs gehouden met live optredens van onder meer Southend '68. Daarnaast wordt er vanaf 14.00 uur een human beatbox workshop gegeven door Dance Max.
Zaterdag 7 maart OJC De Trucker, Pijnacker


CHRYSTAL ANTLERS
Chrystal Antlers maakt soulvolle psychedelica rock, overgoten met punk en garage. De liveshows zijn energiek en overweldigend. Deze band is one to watch!
Zondag 8 maart Rotown


10CC
Wie kent niet de hits “I 'm not in love” en “Dreadlock holiday” van 10CC. De band is opgericht in de jaren '70 en na twee break-ups is de band weer helemaal terug. In Luxor komen alle hits (en meer?) ongetwijfeld voorbij.
Maandag 9 maart, Nieuwe Luxor Theater