Tips van de week Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Ook deze week heeft de redactie van 3voor12 Rotterdam weer de leukste concerten en evenementen voor je geselecteerd.

3voor12 Rotterdam beveelt aan

PRIMITIVE FESTIVAL
Primitive is hèt festival op het gebied van garagerock. Dit jaar is het alweer tijd voor de 6e editie. Op de line-up staan onder ander The Fleshtones, Wild Billy Childish & the Musicians of the British Empire, Os Haxixins en The Masonics. Check ook: http://3voor12.vpro.nl/artikelen/artikel/42138814
Donderdag 25 t/m 27 juni WATT

THIS IS TOTAL WAR & DJ ELLE BANDITA
This is Total war maakt dansbare electro punk. Het album “You & me and the Kingdom of Fire” staat vol van met energieke songs met een rauwe sound. Het duo is op tour geweest met De jeugd van tegenwoordig. Vanavond staan ze in de Exit en zullen ze ongetwijfeld het publiek in beweging krijgen. DJ Elle Bandita neemt deze avond plaats achter de draaitafels.
Vrijdag 26 juni Exit

X-VECTOR (underground muziekjacht)
In de muziekjacht X-Vector wordt gezocht naar ondergronds muzikaal talent. De bands kunnen een plaats bemachtigen op State X New Forms. Deze editie zijn Piaz, Firetime, Het brein dat kwam uit de ruimte en Fragments of duration te bewonderen.
Vrijdag 26 juni Worm

BAZAR BIZAR (art en Music market)
In de Wolfaertstraat zijn in het kader van Bazar Bizar verschillende acts te zien vanaf 18.00 uur. Onder andere De Dikke Vandalen, Long Conversations & the Closet Orchestra, Ruwe Data, Vivace, Hausmagger en FFF zijn te zien. Overdag is er een gezellige kunst- en muziekmarkt.
Zaterdag 27 juni Wolphaertstraat Rotterdam-Charlois

NTJAMROSIE
Op het debuutalbum van Ntjamrosie “Atouba”  zijn verschillende stijlen te vinden (wereldmuziek, pop, soul & jazz). De zangeres zingt in meerdere talen. Op zatermiddag geeft zij een optreden in Rotown in verband met haar afstudeerproject voor het Rotterdams Conservatorium.
Zaterdag 27 juni Rotown

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam