Kort Rotterdams Kort Rotterdams

Nieuws uit Rotterdam en omstreken

, Redactie 3voor12Rotterdam

Kort Rotterdams

Nieuws uit Rotterdam en omstreken

Redactie 3voor12Rotterdam ,

Een kleine greep uit recente gebeurtenissen: release's, expo's, breakup's en ander drama!

Nieuws uit Rotterdam en omstreken

Nieuwe namen Metropolis

De organisatie van het Rotterdamse Metropolis Festival heeft weer nieuwe namen bekend gemaakt! Yeah! Jiggy Djé, Still Flyin', Broken Records, The Soft Pack, Daily Bread en DeWolff zullen 5 juli acte de presence geven op het gratis festival! Eerder bevestigd waren: The Asteroids Galaxy Tour, Elle Bandita, Face Tomorrow, Golden Silvers en The Madd.

Lowlands!   

Om nog maar even te blijven hangen bij Elle Bandita. Ze heeft het voor elkaar! Elle en haar mannen zullen deze zomer op Lowlands spelen! De exacte tijd en locatie zijn nog niet bekend, maar rocken zullen ze!

Starcatcher op reis

Winnaar van de High School Music Cometition Starcatcher hebben als onderdeel van hun prijzenpakket een gave show in Marseillie gewonnen. Ze speelden op het Class EUrock festival met winnaars van popwedstrijden uit heel Europa! We zullen nog veel horen van de jongens, want ze zullen ook op Metropolis, Rockinfuus en Free Gaming spelen!

Grote Prijs van Nederland


Na de Grote Prijs Zuid Holland zat ook de Grote Prijs van Nederland eraan te komen. De Rotterdammers worden deze editiie goed vertegenwoordigd door onder andere Kulinair, Unknowneye, De Grote Boze Neger, Anni-K, The Cosmic Carnival en Bluefish!

Release Verbal Kint


Eindelijk is het zover: De eerste single van Verbal Kint is een feit!
Break my Dreams, met de vocalen van de Hongaarse zangeres Judie Jay, is uitgebracht door Cloud9Dance in 3 verschillende versies en verkrijgbaar via alle internetportals zoals iTunes, ArmadaMusic.com en Beatport.com

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam