Tips van de week Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Deze week heeft de redactie van 3voor12 Rotterdam de leukste feesten en concerten tijdens Koninginnenacht en -dag voor je geselecteerd!

3voor12 Rotterdam beveelt aan


KONINGINNENACHT (29 april)

THE FEMALE TROUBLES & LOW POINT DRAINS
De muziek van The Female Trouble, de Italiaanse punkrock garage hype, kan worden omschreven als rechttoe rechtaan punkrock, á la Ramones on 45 uit Napoli.
Het trio Low Point Drains zal met hun energieke live-act het dak van de Exit spelen. Na dit optreden zal het een lange tijd stil blijven rondom deze immens populaire popgroep, dus be therej! Het Wild Wild Wild! garage trash duo Gary X & Jony Trash zullen de avond in stijl afsluiten met rauwe 60's obscure en welbekende rock and roll dansplaatjes.
Exit, aanvang 19.00 uur

ELECTRIC DELUXE
Voor de vijfde editie van Electric Deluxe verruilt organisator Speedy J vaste feestlocatie Amsterdam voor z’n woonplaats Rotterdam. Hij neemt op woensdag 29 april niet de minste vrienden mee naar WATT: Richie Hawtin, Marco Carola, Chris Liebing en Len Faki. Samen met de Nederlandse technotalenten Boris Ross, Joey Daniel en Perry komen de technowereldsterren de Koninginnenacht aan de West-Kruiskade meevieren.
WATT, aanvang 22.00 uur

KONINGINNEDAG (30 april)

DEWOLFF & DAILY BREAD
In Rotown wordt Koninginnedag uitbundig gevierd met twee geweldige bands. DeWolff speelt rauwe psychedelische bluesrock zoals in de jaren ’60 en ’70 gemaakt werd door Led Zeppelin, Pink Floyd en Deep Purple.
Daily Bread maakt de dag compleet. Voor hun optreden op Motel Mozaïque kregen ze al lovende recensies. Nu mogen ze de feestende massa in beweging houden op B’s Birthday!
Rotown, aanvang DeWolff 16.00 uur Daily Bread 21.00 uur.

EXIT KONINGINNEDAG FESTIVAL
In Exit gaan ze na een dampende Koninginnenacht moeiteloos door met Koninginnedag.
Met de Americana van Tokyo Rosenthal de krachtige rock van Nervus Vagus en de postpunk van Lushus zit je op 30 april in de Exit 's middags prima. 
Exit, aanvang 16.00 uur

WOELIG
Na de eerste editie van Woelig was het nog lang onrustig in Rotterdam. Tijd voor een nieuwe editie! Op Koninginnedag staat Rotterdam in het teken van woeligheid met de beste Surinaamse muziek: Waxfiend (Jamrock), Menace (GetOnTheBus Party), Superior (Swingbeatz), Vicious (Knock-out), Avion Boys, Ghabiangboys en live uit Suriname Aptijt, Joann & Filla.
WATT, aanvang 24.00 uur

KONINGINNEDAGFESTIVAL
In OJC De Trucker wordt een blik met feestvreugdeverhogende bands opengetrokken. De hele middag zijn dj’s en fijne bandjes te zien waaronder King Kong Club, Low Point Drains, Queenbee, Groovebox en Starcatcher.
OJC de Trucker Pijnacker, aanvang 12.00 uur.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam