Tips van de week Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Ook deze week heeft de redactie van 3voor12 Rotterdam weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12 Rotterdam beveelt aan

MOTEL MOZAÏQUE
Dit weekend vind op verschillende locaties in Rotterdam het festival Motel Mozaïque plaats. Deze editie zijn de hipste en meest bijzondere acts van dit moment te zien waaronder Röyksopp, Johan Johanssen, Fever Ray, Health, Lucky Fonz III, …And you will know us by the trail of dead. Ook 3voor12 is aanwezig met een eigen podium op het NAI terrein. Dit podium is gratis toegankelijk.
Donderdag 9 april t/m 12 april diverse locaties in Rotterdam


JENIFEREVER
Jeniferever is afkomstig uit Uppsala, Zweden. De muziek van de band is langzaam en dromerig met intense orkestrale climaxen. Vergelijkingen met The Appleseed Casts en Sigur Rós zijn al regelmatig gemaakt. Dit jaar wordt het tweede album “Spring Tides” uitgebracht. Wederom een album vol prachtige luisterliedjes.
Donderdag 9 april WATT


CHEAP TIME
In Exit is zaterdag de band Cheap Time te zien. Deze band blinkt uit in garagepunkrock met een glamrandje. De livereputatie van deze band is zeer goed te noemen. Na een uitgebreide tour door Europa is het de beurt aan Rotterdam om kennis te maken met deze energieke band.
Zaterdag 11 april Exit


ROND DE RONDO’S
In Worm vind een speciale avond plaats rond de re-release van het werk van de legendarische Rotterdamse band De Rondo’s op cd. De Rondo’s maakten tussen 1978 en 1981 furore met hun eigen kijk op punk. Aan deze avond zullen onder andere De Kift, Coolhaven, G.W. Sok, Herr Seele en Dorpsoudste De Jong meewerken.
Zaterdag 11 april, Worm


THE ICONS & CHEAP THRILLS
The Icons is een energieke band uit Den Haag. Dit trio heeft een eigen stijl, gebaseerd op melodieuze alternatieve indie rock met een vleugje ‘screamo’, variërend van catchy ballads met cleane zanglijnen tot explosieve riffs en knallende drums met grunts en screams. De avond wordt geopend door Cheap Thrills. Deze meiden maken een originele mix van punk en rock 'n roll.
Zaterdag 11 april De Trucker, Pijnacker

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam