Rock & Roll Highschool geeft promotie weg, bands opgelet! Rock & Roll Highschool geeft promotie weg, bands opgelet!

Win 5.000 flyers + Streetteam verspreiding voor jouw band!

, Redactie 3VOOR12Rotterdam,

Rock & Roll Highschool geeft promotie weg, bands opgelet!

Win 5.000 flyers + Streetteam verspreiding voor jouw band!

Redactie 3VOOR12Rotterdam, ,

Dat die mensen bij Rock & Roll Highschool van aanpakken weten, dat wisten wij ook wel. Maar nu kregen we toch wel een erg interessant bericht binnen over een toffe actie die zij op touw hebben gezet, lees snel hoe en wat en win die promotie voor je band!

Laat je fotograferen op een podium met het Sx, Drgs & Rck 'n' Rll Hghschl T-shirt aan en maak kans op verspreiding van 5.000 A6-flyers door het grootste straatpromotie-team van Nederland: het Streetteam...

Win 5.000 flyers + Streetteam verspreiding voor jouw band!

Laat je fotograferen op een podium met het Sx, Drgs & Rck 'n' Rll Hghschl T-shirt aan en maak kans op verspreiding van 5.000 A6-flyers door het grootste straatpromotie-team van Nederland: het Streetteam! Het maakt niet uit welk podium, het maakt niet uit of het tijdens een optreden is, of tijdens het schoonmaken van de zaal, als je maar in een shirt op het podium staat! Sta je op de foto in een landelijke publicatie met een Sx, Drgs & Rck 'n' Rll Hghschl T-shirt aan, dan verdubbelen we het aantal flyers en verspreiden we 10.000 A6 flyers voor de winnaar. Natuurlijk kun je zelf het ontwerp aanleveren voor de flyer. Een mooie manier om meer bekendheid te krijgen voor jouw band dus! Zit je niet in een band, maar wil je de prijs cadeau doen aan je favoriete band, kan dat uiteraard ook! Laat die foto maken en stuur 'm naar fotoshirt@rocknrollhighschool.nl. Een scan van de landelijke publicatie is uiteraard ook prima!
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam