Tips van de week Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12 Roterdam

Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12 Roterdam ,

Ook deze week hebben wij weer de leukste concerten en evenementen voor je geselecteerd. So be there!

3voor12 Rotterdam beveelt aan

ZACH HILL & SPÄRKS

Zach Hill is een percussionist van het virtuoze soort. In Worm zal hij het maniakale free jazz achtige stuk "Necromancer" ten gehore brengen. Hill werkte onder meer samen met Deftones, LCD Sound System, Mars Volta en No age. Deze avond is verder nog Sparks te zien, vertolkers van free jazz.
Donderdag 11 december Worm

JUGEND & ANDROGENE COLLECTIVE

In het kader van Tocado Label Night geven Jugend en Androgene Collective een optreden in de Exit. Dat wordt een avond flink knallen met heftige electro-metal.
Vrijdag 12 december Exit

WINTERSLEEP

Wintersleep is afkomstig uit Canada en hebben al drie albums op hun naam staan. Het laatste album heet “welcome to the night sky” en bevat liedjes met pakkende melodieën, diepe gitaarlagen en een beetje folk en pop.
Zaterdag 13 december Rotown
 
GO BETTY GO, QUEENBEE & CHEAP THRILLS

Go Betty Go maakt punk rock met Latino invloeden en hebben hierdoor een unieke sound. Rotterdams trots Queen Bee en de Haarlemse/Haagse meiden van Cheap Thrills mogen het publiek opwarmen met frisse, energieke punk rock.
Zaterdag 13 december Waterfront

ELLE BANDITA (+ band)

Op zaterdag 13 december geeft Elle Bandita een uniek try-out concert met haar nieuwe band. In 2009 komt deze rockchick met een nieuw album en staat ze onder meer op Noorderslag.
Zaterdag 13 december OJC De Trucker Pijnacker

TENTOONSTELLING: ROTTERDAM UNDERGROUND DOOR DANIEL BAGGERMAN

Vanaf 13 december 2008 t/m 15 maart 2009 is het werk van fotograaf Daniël Baggerman te zien in Galerie Dubbelde Palmboom. Daniël Baggerman draait al heel wat jaren mee als fotograaf in de muziekscene, waaronder voor 3voor12! Veel muzikanten (zie onder meer de foto's bij dit artikel) zijn al voor zijn camera verschenen.
Zaterdag 13 december 2008 t/m 15 maart 2009 De Dubbelde Palmboom

CD PRESENTATIE MENNO SMIT & DE 4VIRTUOZE MATROZEN

Menno Smit (de wandelende dichter) presenteert zijn cd “Uitgejut”. Gedichten op muziek en muziek op gedichten met medewerking van Yoshimi, Mark Lotterman en DJMT. Aanvang is 16.00 uur.
Zondag 14 december Exit

 

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam