Doe Jij Het Op Muziek, met At No Bikini Beach René van Lien! Doe Jij Het Op Muziek, met At No Bikini Beach René van Lien!

"Slechte herinneringen.. Maar ik weet niet waaraan"

, Megin Zondervan,

Doe Jij Het Op Muziek, met At No Bikini Beach René van Lien!

"Slechte herinneringen.. Maar ik weet niet waaraan"

Megin Zondervan, ,

De zon is ver te zoeken maar in deze donkere dagen is er gelukkig jullie lievelings vragenlijst, deze keer met René van Lien. Hoe leuk het voorheen ook was om te kunnen vertellen hoe de ganse Rotterdamse scene aliens om zeep wilde helpen, de van beroep Psycholoog zijnde frontman gaat toch voor het contact maken met de vrinden van buitenaf.

"Slechte herinneringen.. Maar ik weet niet waaraan"

De zon is ver te zoeken maar in deze donkere dagen is er gelukkig jullie lievelings vragenlijst, deze keer met René van Lien. Hoe leuk het voorheen ook was om te kunnen vertellen hoe de ganse Rotterdamse scene aliens om zeep wilde helpen, de van beroep Psycholoog zijnde frontman gaat toch voor het contact maken met de vrinden van buitenaf. Doe jij het op muziek? Lekker hard, die muziek. Welk nummer en/of welke band wil je NOOOOIT meer horen? "Nothing compares" van Sinead o Connor, Ik kan er gewoon niet zo goed tegen, slechte herinneringen, maar ik weet niet waaraan... dus het zal wel erg geweest zijn ofzo. Dat nummer kan ik in elk geval echt haten. Als je op de dansvloer staat, welk nummer MOET de DJ draaien? Iets van Dinsoaur Jr. Maakt altijd wel wat los, dus doe daar maar wat van. Wat is de laatste plaat die je hebt gekocht? Battles, "Mirrored". Noem je drie favoriete bands uit Rotterdam: Harry Merry en the Must The New Earth Group The Hands vooral als ze je zo lang op een show laten wachten, heerlijk! Wat is je favoriete bandshirt en hoe kom je eraan? Een feverdream shirt, die is voor mij ontworpen. Hoe zou je je (eventuele/volgende) band noemen? At No Bikini Beach. Als je bezoek krijgt van een buitenaards wezen welke plaat zet je dan op en waarom? Iets rustigs want je wilt ze niet laten schrikken. Misschien wel van Ui dan. Of misschien wel gewoon wat statische ruis zoals wij de ruimte in zenden op zoek naar contact en dat dus misschien een grotere hit is waar hij (of zij/het) vandaan komt.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam