Finalisten Bands van de Grote Prijs van Zuid-Holland 2007 bekend Finalisten Bands van de Grote Prijs van Zuid-Holland 2007 bekend

Mindscan, A Fire from Above en Spartaco moeten de rotterdamse eer hoog gaan houden.

, Redactie 3VOOR12Rotterdam,

Finalisten Bands van de Grote Prijs van Zuid-Holland 2007 bekend

Mindscan, A Fire from Above en Spartaco moeten de rotterdamse eer hoog gaan houden.

Redactie 3VOOR12Rotterdam, ,

Na drie spannende voorrondes in LVC in Leiden, Paard van Troje in Den Haag en gisteren in Bibelot in Dordrecht zijn nu eindelijk de zes bands bekend die doormogen naar de finale van de Grote Prijs van Zuid-Holland 2007 in Waterfront.

Mindscan, A Fire from Above en Spartaco moeten de rotterdamse eer hoog gaan houden.

Na een zenuwslopende strijd tussen achttien bands in drie voorrondes werd gisteren na de laatste halve finale in Bibelot in Dordrecht eindelijk het verlossende woord uitgesproken. De volgende zes bands mogen het tegen elkaar op gaan nemen in de finale van de Grote Prijs van Zuid-Holland 2007, die 13 april in Waterfront gaat plaatsvinden. De finalisten zijn: Spartaco Mindscan A Fire from Above The Dead Rudolfs Mellow Yellow Karma's Kitchen Tijdens de finale in WaterFront zullen zij strijden om een prijzenpakket dat onder andere bestaat uit; een professionele fotosessie door Daniƫl Baggerman, promomateriaal van Virtual Printer, een webwinkel van MOvE en diverse optredens op festivals zoals Bevrijdingsfestival Zuid-Holland, Wantijpop in Dordrecht, Sena Performers POPnl Award en vele anderen. Ook wordt er weer de Norma publieksprijs uitgereikt, dus kom vooral stemmen op je favoriete band! De andere finales (Dance, Singer/Songwriter en R 'n' B/Hiphop) vinden plaats op 6,8 en 12 april.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam