Duvelduvel is drie, twee, één ... uit van hier Duvelduvel is drie, twee, één ... uit van hier

Duvel: "Tijd voor iets nieuws"

Duvelduvel is drie, twee, één ... uit van hier

Duvel: "Tijd voor iets nieuws"

Duvelduvel houdt er mee op, dat is de boodschap die sinds dit weekeinde op de site van de Rotterdamse hiphoppers valt te lezen. Een jaar geleden was rapper Rein de Vos wegens strubbelingen al op non-actief gesteld. Nu zetten Duvel en Supadupah er dus helemaal een punt achter.

Duvel: "Tijd voor iets nieuws"

“Tis leuk geweest! Tijd voor iets nieuws,” zo meldt de website van de Rotterdamse hiphoppers Duvelduvel. Na het verschijnen van de debuut cd Aap-O-Theek in 2004 trad het trio sporadisch op. Het album was genomineerd voor de 3VOOR12-Award van dat jaar. Een jaar later werd rapper Rein de Vos op non-actief gesteld en werd Duvelduvel een duo.

En nu wordt er dus helemaal een punt achter de hiphoploopbaan gezet. Hoewel niemand van de kant van Duvelduvel voor commentaar bereikbaar was, kun je naar de redenen van het uiteenvallen raden. Want de boodschap op de site leest verder: “Maken jullie er maar een speeltuin van. Platenduivels, onduku wannabe gangsters en spitsvondige stink biters. Die scene is zo infantiel hiero tzou werkelijk te lelijk zijn indien ik me er nog in zou begeven. Ik ben lusu. O N E L O V E. (Voor de oprechten)”


Of het geplande album van Opgeduveld, een project van Duvelduvel en Opgezwolle, nog doorgaat is ook nog niet duidelijk. Topnotch platenbaas Kees de Koning noemt het stoppen van de Rotterdammers een verlies voor het label ‘en voor de mensheid in het algemeen’.


Duvelduvel stopt, wat vind jij?
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam