Bazar Curieux gewoon op 16 september maar nog altijd geen locatie Bazar Curieux gewoon op 16 september maar nog altijd geen locatie

Harry Hamelink: “Ik wanhoop nog niet”

Bazar Curieux gewoon op 16 september maar nog altijd geen locatie

Harry Hamelink: “Ik wanhoop nog niet”

Met de net bevestigde headliner Peaches moet festival Bazar Curieux op 16 september plaatsvinden, maar zit het nog altijd zonder locatie. Vaste plek Nighttown is voorlopig gesloten en een alternatief staat nog niet vast. Toch zit Harry Hamelink nog niet met zijn handen in het haar.

Harry Hamelink: “Ik wanhoop nog niet”

Dat Bazar Curieux 16 september plaats zal vinden, staat vast. Maar waar de avontuurlijke festivalganger van obscure acts als Cansei De Ser Sexy en Bat For Lashes kan gaan genieten, is nog niet duidelijk. Vaste locatie Nighttown zit diep in de schulden en is voorlopig gesloten. Ondertussen is de festivalorganisatie op zoek naar alternatieven, concrete plannen zijn er nog niet. “Waar het precies gaat plaatsvinden, hangt ook van het programma af en dat is nog niet helemaal rond,” zegt Harry Hamelink. Naast Liars en eerdergenoemden, is headliner Peaches toegevoegd. Maar ook zonder headliners kan Hamelink rekenen op een flinke opkomst, zo vertelt hij. “Vorig jaar was het met louter onbekende acts al volledig uitverkocht. Je kunt dan bij wijze van spreken geen zaal hebben waar maar 200 man in kunnen. Daarnaast moet het een locatie zijn waar de muziek tot zijn recht komt.” Ook is er het idee om kleinere onderdelen van het programma over de stad te verspreiden. Hamelink: “Vorig jaar waren er ook wat activiteiten op straat, eigenlijk is dat wel typisch Bazar Curieux.” Concrete opties zijn er nog niet. Hamelink maakt zich er in ieder geval nog niet al te druk om: “Ik wanhoop nog niet.”
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam