Eigenaren De Beurs nemen waarschijnlijk Nighttown over

Officiële doorstart nog even afwachten

Het horecabedrijf Thalia uit Rotterdam zal waarschijnlijk Nighttown overnemen. Dat meldt de Rotterdam-editie van De Telegraaf vandaag. De stichting Live At Nighttown is nog even voorzichtig: “We hebben vaker iets geroepen dat op het laatst is afgeketst.”

Officiële doorstart nog even afwachten

Het Rotterdamse horecabedrijf Thalia BV zal naar alle waarschijnlijkheid de exploitatie van Nighttown voor zijn rekening nemen. Dat meldt de Rotterdamse editie van de Telegraaf vandaag. De stichting Live At Nighttown zal nog wel de concertprogrammering verzorgen, volgens woordvoerder Pim Bottema van Live At Nighttown. “Heineken heeft de naam, inventaris en inboedel overgenomen en een geschikte horecaondernemer gezocht. Programmering en horeca worden nu dus duidelijker gescheiden dan voorheen.”

Thalia BV zit ook achter de Rotterdamse eet- en drinkgelegenheid De Beurs. In de Telegraaf van vandaag licht ondernemer Scott Walker toe: “De koopovereenkomst is getekend, alleen de details moeten nu nog ingevuld worden.”

Bottema houdt zich vooralsnog op afstand. “We hebben vaker iets geroepen dat op het laatst is afgeketst. De totale invulling kan nog enkele weken duren, maar maart is wel waar we op rekenen en hopen. Het was een moeilijke tijd, maar we moeten nu weer met een schone lei beginnen. Zodat we echt weer iets van kunnen maken.”