Zundapp stopt! Zundapp stopt!

Zundapp houdt er mee op, Anderson gaat door!

, Daniel Baggerman

Zundapp stopt!

Zundapp houdt er mee op, Anderson gaat door!

Daniel Baggerman ,

De drukte rond elektro-akoestisch duo Anderson heeft de Ridderkerkse band de das om gedaan. Bas en Jeroen zijn hun koffers aan het pakken voor hun eerste tour in Amerika en tussendoor stapte Bas ook nog eens in het huwelijksbootje

Zundapp houdt er mee op, Anderson gaat door!

De nerdy electropunk-band Zundapp, in 2002 opgericht in Ridderkerk door Bas van Nienes en Anderson-collega Jeroen van de Werken houdt op te bestaan. Dit besluit werd genomen vanwege de drukte rond Anderson, het elektro-akoestisch duo waarmee Bas en Jeroen dit jaar hun eerste cd uitbrachten.

Zundap is dit weekend nog één keer te zien, op het Flevo-totaal festival in Liempde, waar naar verwachting 8000 man een laatste eer aan de steevast in voetbaltenue gehulde Ridderkerkers zullen komen bewijzen.

Beter nieuws voor Anderson, de heren gaan in september tien tot twaalf optredens in Amerika doen. In juli waren de twee ook al in Zweden, waar ze met bevriende band Brown Feather Sparrow op het Jrock festival speelden.

Bas ging al wat eerder naar Zweden, hij hield er namelijk zijn huwlijksreis. 2 juli trouwde Bas in Dordrecht met Margo. Ze vertrokken met de camper en 3VOOR12 was er natuurlijk om ze uit te zwaaien.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam