Een hete bedoening in Annabel Een hete bedoening in Annabel

binnen een seconde van poppodium naar puberdisco

, Tekst: Saar Gerssen

Een hete bedoening in Annabel

binnen een seconde van poppodium naar puberdisco

Tekst: Saar Gerssen ,

Een gevarieerd publiek stroomt Annabel binnen vanavond, met een enkel ding gemeen. De met pleisters beplakte wangen (voor de leken onder ons: dit was lange tijd het trademark van Nelly). Sinds Annabel haar deuren heeft geopend stromen de grote namen binnen, waaronder Nelly. Nelly’s repetoire zit vol met heerlijke hits zoals ‘Hot In Here’, ‘Ride With Me’, ‘Shake Ya Tailfeather’ (met P. Diddy), ‘Dilemma’ (met Kelly Rowland), ‘Where The Party At ‘(met Jagged Edge) en recentelijk ‘Get Like Me’ (met Pharrell en Nicki Minaj). De show in Annabel is een onderdeel van “The fix-tour”, aansluitend bij zijn laatst uitgebrachte nummer, je raad het, The Fix.

Het is half negen, de show zou moeten beginnen en Annabel zit tot de nok vol. Nelly laat een aardige tijd op zich wachten maar na een tijdje begeeft hij zich naar het podium met zijn compagnons en zet gelijk de show in. Ze beginnen niet meteen met een bekend nummer, wat een goede zet is aangezien de spanning nu nog meer opgebouwd wordt. 

Wanneer “Hot In Here’’ wordt ingezet, is het meteen een hete bedoening in de concertzaal. Het publiek is niet vies van een potje schuren en de heupen zitten goed los. Annabel veranderd binnen een seconde van poppodium naar puberdisco. Het publiek lijkt zich maar al te graag mee te laten voeren terug in de tijd, naar de jaren negentig, de tijd dat Nelly uiterst populair was. Bijgaand met visuals die 90’s R&B goed neerzetten.Nelly en zijn maten tonen ook goed vakmanschap, wat je ook wel mag verwachten na achttien jaar in het vak. Hij houdt vooral goed contact met het publiek, af en toe maakt hij oogcontact en wijst hij, dit wordt vooral door de dames goed ontvangen.

Een paar echte fans worden het podium op getild. Een meisje moet haar beste loopje laten zien en staat vervolgens intiem met Nelly himself te dansen. Een ander meisje krijgt de eer om Kelly Rowland te vervangen wanneer ze ‘’Dillema” mee mag zingen. De microfoon blijkt uit te staan, maar een droom lijkt uitgekomen. Het einde van de show nadert maar gelukkig komen de mannen nog één keer terug voor één van Nelly’s grootste hits “It Was All A Dream”. Een redelijk korte show maar vol spektakel. Er wordt nog eventjes door gedanst in Annabel om het feestje af te sluiten.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam